Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eyvallah hepimiz reno 'yuz canı gönülden ona şüphe yok.Vede şu an kullandığımız makina bizler için ennn değerlisi,en güzeli,en hızlısı v. v.s)e bunada bir şüphe yok.Hayal ya bu diyelimki Usta'nın içinden geldi üyelerinden birine yani SANA tuttu ben yiyemedim sen ye diyerek 1.000.000 dolar para yatırdı hesabınıza)samimi olarak böyle bir paranız olsa reno yada değil nasıl bir makina çekerdiniz altınıza merak ettimÖzetle gönlünüzde yatan aslan nedir.
ben de hemen bir tane wv T1 alır baştan aşşağıya yenilerdim sonra bir tane kanatlı İmpala alırdım gerisi ile de bir tane benzinlik alırdım sandımca anca yeter..
Eyvallah Usta
Arkadaşlar boşuna hayal kurmayın, o şanslı kişi benmişim para şu an hesabımda, herkes kendine iyi baksın görüşürüz ben gidiyorum. Mustafa Abiden Allah razı olsun
Nasıl bir kafa ütüsüdür Kerem abi Ustanın dediği gibi ilaçı bulsa ben biliyorum yapacağını ) ama cevapta vermek lazım dimi abi o kadar para gelse hemen bir M4 arkasından evimi alırdım