Utku, Ersin (Solenza), Gökhan (gökhanhacıhasan) mini buluşma!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan utku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

utku

Utku GÜLOĞLU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bu akşam arkadaşlarla buluşup kahvemizi, çayımızı içtik, güzel güzel muhabbetimizi yaptık. Gökhan ve Ersin'e çok teşekkür ediyorum, çok iyi geldi:eyvBu da belgesidir:

i6278854_imag0383.jpg

​Eyvallah yüreklerinize sağlık:eyvSuratlar niye asık yaw insan zorlada olsa az tebessüm eder:aytuğ

​Harikasınız.:eyv

Ayaklarınıza sağlık gençler...:eyv

Allah muhabbetiniz arttırsın :DBu arada akeeeeedeş gelip durunuz demi Buluşmaya...

ayaklariniza saglik..

Utku'yu almayın aranıza ford'cu o. üniversitede de ford'a binerdi o zaten :)

Utku'yu almayın aranıza ford'cu o. üniversitede de ford'a binerdi o zaten :)
Olum Symbolü yeni sattım daha, bu aracı 1 sene binmek için aldım. Gerçi hala Symbolcüyüz, iş aracım Symbol, ama 1 sene sonra kısmetse bakıcaz 0 Km bişeyler:D

Olum Symbolü yeni sattım daha, bu aracı 1 sene binmek için aldım. Gerçi hala Symbolcüyüz, iş aracım Symbol, ama 1 sene sonra kısmetse bakıcaz 0 Km bişeyler:D

1 sene sonra sıfır km bir clio 4 ya da yeni kasa symbol yakışır kardeşime. Bu arada bi kaç hafta sonra izmir tarafına gitme planım var arabayla gidersem yanına uğrar bir iskenderini yerim.

1 sene sonra sıfır km bir clio 4 ya da yeni kasa symbol yakışır kardeşime. Bu arada bi kaç hafta sonra izmir tarafına gitme planım var arabayla gidersem yanına uğrar bir iskenderini yerim.

Gel kardeşim ne demek, İskender sana feda olsun. Her seferinde ben söylüyorum sana gel diye, sen gelmiyorsun olum:D Bekliyorum mutlaka:eyv

Geri