Uyku problemi yaşıyorum

*Renault9

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sevgili abilerim kardeşlerim.Uyku düzenim alt üst oldu öğlen 12'ye kadar uyuyamıyorum.Uyursamda akşam 7-8 gibi kalkıyorum.Uyumadığım için 2-3 pakette sigara içiyorum.İyice unutkan oldum bu uyku yüzünden.Doktora gitmeyide sevmeyen birisiyim.Derslerimde kötüye gitmeye başladı bu sorun oluşalıdan beri.Ne yapmam lazım bu uykumu düzene sokmam için,sizin görüşleriniz nedir ? İyi forumlar.

Geçmiş olsun zor durum

Bende zamanında böyle bir düzensizlık yaşamıştım

Doktora gitmek bence senin için daha iyi olur. Bana bitkisel şurup vermişti, ismini vermiyim şimdi.

Allah razı olsun abi.Valla çözüm bulamazsam gidicem artık başka çare kalmıyor çünkü

Doktor neden var o kadar sene neden okur. Millet olarak bu konuda bence cahilizz.. gideceksin Kardesm Doktora. Burdaki kimse sorunun ne oldugunu bilemez belki psikolojik belki baska bi nedeni vardır.. ihmal etmee

Tamam hocam ne kızıyosun :) Benim gibi kötü maceraların olsaydı hastanelerde sende gitmezdin eminim.Kokusu bile herşeyi aklıma getiriyor.

Son çare olarak doktor Ozan abi :)

Gündüz bir inşaatta amelelik yap kardeşim,1 hafta geçmeden mışıl mışıl uyursun sana garanti veriyorum...:eyv

Akşamdan bi Abdest al, bildiğin duaları oku yat..

​kızarım tabii senin icin yapıyorumm :D

Geri