//Uzun aradan sonra ; Karşınızda HY923 Fiesta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chucky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çağatay Sen Nerelerdeydin Yahu :o

Maşallah kardeşim.

Çağatay Sen Nerelerdeydin Yahu :o

Yoktum abi ya :) dersler felan giremedim uzun zamandir:)

Maşallahh :)

çağataycım yazın uğrayamadım yanına bir türlü. bu akşam küçükyalı sahile inme fırsatımız oldu, kooperatifin orada bakındım senin tekneyi görür müyüm diye ama alacakaranlıktı göremedim bilmiyorum orada mı hala:) derslerde başarılar ;)

Maşallah kardeşim. Plaka sürekli sökük mü yoksa resim için mi söktün?

çağataycım yazın uğrayamadım yanına bir türlü. bu akşam küçükyalı sahile inme fırsatımız oldu, kooperatifin orada bakındım senin tekneyi görür müyüm diye ama alacakaranlıktı göremedim bilmiyorum orada mı hala:) derslerde başarılar ;)
Saglik olsun bi daha ki yaza insallah :) hala duruyor tekne fakat kooparatif binasi. Arkasinda, fener tarafina dogru giderken gorebilirsin , en basta ki tekne , chucky yaziyo zaten arkada :) tesekkurler
Maşallah kardeşim. Plaka sürekli sökük mü yoksa resim için mi söktün?
Abi trafik 2 3 kere taktirtti bayramda koye gittik sokmustum giderken plakasiz gezdim foto cekerkende sokuktu normalde plakaliyim :)

Saglik olsun bi daha ki yaza insallah :) hala duruyor tekne fakat kooparatif binasi. Arkasinda, fener tarafina dogru giderken gorebilirsin , en basta ki tekne , chucky yaziyo zaten arkada :) tesekkurler

Abi trafik 2 3 kere taktirtti bayramda koye gittik sokmustum giderken plakasiz gezdim foto cekerkende sokuktu normalde plakaliyim :)
heh tamam ondan göremezmişiz zaten, inşaat olayı başlattığı için belediye tel örgüler falan var artık. bir tane "hani" gördük "çaki" olacak demiştim doğru hatırlamışım iyi :)

Katolog çekimleri sanki :) aferin yeğen :)

:d ayni yerde insallah f800 u de cekicez :d

Geri