Çağatay Sen Nerelerdeydin Yahu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çağatay Sen Nerelerdeydin Yahu![]()
Saglik olsun bi daha ki yaza insallahçağataycım yazın uğrayamadım yanına bir türlü. bu akşam küçükyalı sahile inme fırsatımız oldu, kooperatifin orada bakındım senin tekneyi görür müyüm diye ama alacakaranlıktı göremedim bilmiyorum orada mı haladerslerde başarılar
![]()
Abi trafik 2 3 kere taktirtti bayramda koye gittik sokmustum giderken plakasiz gezdim foto cekerkende sokuktu normalde plakaliyimMaşallah kardeşim. Plaka sürekli sökük mü yoksa resim için mi söktün?
heh tamam ondan göremezmişiz zaten, inşaat olayı başlattığı için belediye tel örgüler falan var artık. bir tane "hani" gördük "çaki" olacak demiştim doğru hatırlamışım iyiSaglik olsun bi daha ki yaza insallahhala duruyor tekne fakat kooparatif binasi. Arkasinda, fener tarafina dogru giderken gorebilirsin , en basta ki tekne , chucky yaziyo zaten arkada
tesekkurler
Abi trafik 2 3 kere taktirtti bayramda koye gittik sokmustum giderken plakasiz gezdim foto cekerkende sokuktu normalde plakaliyim![]()