Ve Megane ailesi makyajlandı . İşte yeni yüzler

tufanyılmaz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar görür görmez paylaşım dedim umraım daha önce paylaşım olmamıştır. Olduysa da yorum yaparız en azından. Desire tasarımı Megane'a çok yakışmış bence

Renault komapakt modeli Megane’ı makyajladı. Fluence’de olduğu gibi makyaj operasyonunun ağırlıklı olarak ön yüzde yaşandığını görüyoruz. Burada köşeli formu dönüşen ön farlar,büyüyen ön ızgara,tampone entegre led gündüz farı ve daha büyük hava girişine sahip yeni tamponlar dikkat çekiyor.

060920131233299918614.jpg

060920131233539912092.jpg

060920131234099916375.jpg

060920131234369911422.jpg

Çok daha iyi olmuş,sağolasın kardeşim...:eyv

Paylaşım için teşekkrüler... Sonunda farları kaput almaya karar vermişler... Scenic de de böyle bir makyaj bekliyorum ben kendi adıma... Araç çok daha sportif ve kaslı gözükmüş... Ben kendi adıma beğendim.

emeğinize sağlık araçlar böle çok güzel olmuş ;)

Kasa değişimi bekliyordum ben lakin 2. makyaj geldi hoş görünüyor. Atlas mavi gt line coupe sürprizi yapabilirim. :)

evet Arkadaşlar desire yakışmış kaputa oturmuş bu sefer. Atlas Mavi GT megane çok hoş duruyo gerçektende :)

Bunların sedanı yok mu? Ben sedan modelleri daha çok seviyorum nedense.;)

Bu makyaj bir sonra ki yeni kasalar hakkında ipuçları gizli bir şekilde içinde barındırıyor. Anladığım kadarıyla renault logosu bir sonraki araçlarda kesinlikle daha büyük ve farlar kesinlikle biraz daha boyutlu olacağı kesin. Karoseride ki kaslı gövde yapısını renault sevdi ve sanırım mercedesin izinden devam edip oda bu imajda kolay kolay vazgeçmeyecek. Renault un mercedes ile citan modelindeki ortaklık diğer araçlarada yansıyacağına kesin gözüyle bakıyorm ve bu konuda tek korkum kalite ve tasarım güzelliği artan renault patronlarının gereksiz fiyat arttırımları ! Paylaşımın için teşekkürler :eyv

Acep ne zaman yollarda görücez.

Acep ne zaman yollarda görücez.

Maisi aradım iki farklı satış temsilcisine bağlandım haberleri dahi yok böyle bir araç olduğundan... :)

Geri