Veda zamani

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan azizbekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

azizbekir

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar kisa bir sure once fluence imi ne kadar yalitim yaparsam yapayim motor ve ruzgar sesini kesemedigim icin , konsol tikirtilarini ve suspansiyon seslerini bitiremedigim icin satmis bulunmaktayim . bu forumdan gorduklerim ve okan kardesim gibi tanistigim super yaratici arkadaslar sayesinde cok guzel uygulamalar yapma sansi buldum . herkese tesekkurler . bu arada yeni aracim mazda 3 bk . inanirmisiniz ayni problemler onda da mevcut :) sanki hala fluence e biniyorum . suspansiyon cukurlari hissettirmeme ve yol tutusu daha iyi ancak performans bakimindan fluence den hic farki yok . 5000 devirde motor sanki kucagimda calisiyor .

nihayetinde orta sınıf araçlar. birinin bi kusurunu örtseniz diğerinde farklı bi kusur çıkıyor. kusurlarla seversiniz umarım :) yapıcak bişey yok ne yazıkki

Kimse alinmasin ama her iki aractan da vardi; fluence ust sinif olmasina ragmen clionun trim sesleri daha az.renault neden boyle tutarsizlik yapiyor anlamiyorum.

Yeni aracınız hayırlı olsun.

Yeni aracınız hayırlı olsun :) Neticede araçlarımız C sınıfı. Bu sebeple pek bir şey beklememeliyiz.

Aracınız hayırlı olsun. Artık buradan onunla ilgili bilgileri bize paylaşırsınız.Resimlerini de görmek isteriz.

yeni aracınız hayırlı olsun, c sınıfından (fluence, mazda 3, focus, octavia, corolla vb) d sınıfına (latitude, passat, mondeo, c5 vb) geçmediğiniz sürece araç içi yalıtımda çok büyük farklar beklemeyin, c sınıfı araçlar içerisinde de aslında fransız modeller nispeten daha sessiz araçlardır onları vw grubu modeller izler yalıtımda en kötüleri ise japonlardır, mazda da bir japon olması sebebiyle yalıtımda çok fazla şey beklemeyin, müziğin sesini açın :)

Kimse alinmasin ama her iki aractan da vardi; fluence ust sinif olmasina ragmen clionun trim sesleri daha az.renault neden boyle tutarsizlik yapiyor anlamiyorum.
sanırım bunun nedeni, fluencein doğu avrupa, ortadoğu, körfez ülkeleri gibi piyasalara satılmasına karşın clionun tüm avrupada satılıyor olması. sadece bir tahmin.

Aracın hayırlı olsun en kısa zamanda yeni bir Renault ile aramızda olmanı dilerim...

Valla d sinifi degil e sinifi arac da olsa ben tatmin olmuyorum kesmiyor o yuzden ugrasmiyorum cok artik.hyundai sonata,opel omega , mercedes w124 200d ve mercedes s320 w140 da kullandim ama hep biseyler eksikti.sessiz olsa yakiti cok oluyor yada cekisi tatmin etmiyor vs vs.

Geri