1 Eki 2012 #1 AYTEKİN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Eki 2010 Mesajlar 408 Tepkime puanı 0 Puanları 0 yaklaşık 5buçuk aydan sonra Nazilli'ye yağan ilk yağmur ve mis gibi toprak kokusu qw bu anı ve bu kokuyu çok seviyorum qw
yaklaşık 5buçuk aydan sonra Nazilli'ye yağan ilk yağmur ve mis gibi toprak kokusu qw bu anı ve bu kokuyu çok seviyorum qw
1 Eki 2012 #2 babyolog Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bende bayılırım toprak kokusuna, İstanbulda da artık sonbaharı bekliyoruz piştik yahu hala sıcak
1 Eki 2012 #3 ApSUVai Bilgi Girilmemiş Renaultolog' Alıntı: Bende bayılırım toprak kokusuna, İstanbulda da artık sonbaharı bekliyoruz piştik yahu hala sıcak Genişletmek için tıkla ... Oyle Hafta Sonu Kayseri Erciyesdeydim Oyle Serindi Ki Sorma Furkan Bura Yaniyor Su Saatte Bile Ama Geliyor Carsamba Yagmur Sabredin
Renaultolog' Alıntı: Bende bayılırım toprak kokusuna, İstanbulda da artık sonbaharı bekliyoruz piştik yahu hala sıcak Genişletmek için tıkla ... Oyle Hafta Sonu Kayseri Erciyesdeydim Oyle Serindi Ki Sorma Furkan Bura Yaniyor Su Saatte Bile Ama Geliyor Carsamba Yagmur Sabredin
2 Eki 2012 #4 *Renault9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 8,212 Tepkime puanı 227 Puanları 63 Yaş 35 Burayada az yağdı geçti ama o kokuyu alamadık daha.