VİDEO ve bu da MAYIS AYININ ARACININ otobanda bmw'le imtihanı :)

Hey maşşallah :bravo

Bence gereksiz yere riske girmişsiniz. Eşiniz, çoçuklarınız ve tabiki kendi can güvenliğiniz daha sakin kullanmanızı öneririm.

Bu arada Bmw sürücüsü olayın farkında bile olmayabilir:)

Bence gereksiz yere riske girmişsiniz. Eşiniz, çoçuklarınız ve tabiki kendi can güvenliğiniz daha sakin kullanmanızı öneririm.

Bmw sürücüsünün tunel içinde tamponuna yanastim yol istedim yol vermedi. 140kmh civarindaydi. Sonrasi 200kmh. Hem ayrica surekli yaptigimiz bir sey degil. Arada sirada zevkine surerim boyle. Araba surmemiZ bile risktir zaten:) yine de iyi niyetiniz icin Teşekkürler

Ayrica megane 1leri kucuk gormeyin bence. Neler yapabileceğini kullanan bilir:eyv

Arkadaşlar video gerçekten çok iyi araç takip edip o kadar hızla birde telefona çekmek gerçekten mağrifet. Yalnız yorumun başında da demişsin kardeşim basmamış bassaymış gibi gece karanlığına yola gitmek her adamın işi değildir korkmuş sanırım o bmw sürücüsü, Emre kardeşimin olayı da 2000 motorlu bir araçla ciddi anlamda bir üstünlüğümüz tabi ki olamaz :) bana kızmayın gücenmeyin ben de makarasına bir bmw 5 serisine arkadan asılmıştım adam farketti 3 km kısa bir yol da 10 araç fark açtı halbu ki ben şaka yapmıştım :)

Sakacihehe

Uzun bi süre virajlar sebebiyle beni geçemeyen 5.25 d xdrive beni geçe bilmek için yakaldığı en uzun düzlükde 220-230 yapmak zorunda kalmıştı sonra takibe ben başladım en son virajın birinde hızımın 160da olduğunu görünce aklım başıma geldi gebermek mi istiyon deyip bıraktım.Yol 3 şeritli refüjsüz yoldu.Yine aynı yolda kendisini geçmek istediğim golf 7 tdi basmaya başladı o bastı ben bastım derken en son aramızda 2 mt mesafeyle 180-190 arası gidiyorduk geçemiyordum çünkü yol zaman zaman 3 şerit zaman zaman 2 şerit oluyodu bu yüzden gaz kesmek zorunda kalıyodum ozaman anladım ki millet golf7 tdi'a boşuna 90 bin bayılıyo benim 10 yıllık 1.6 megane 2 kadar ciğer yok arabada.Bi gün duble yolda mercedes 4 matic le kapışayım dedim aman allahım o nasıl viraj alıyor öyle 170le viraja girince aklım başıma geldi bıraktım.

Uzun bi süre virajlar sebebiyle beni geçemeyen 5.25 d xdrive beni geçe bilmek için yakaldığı en uzun düzlükde 220-230 yapmak zorunda kalmıştı sonra takibe ben başladım en son virajın birinde hızımın 160da olduğunu görünce aklım başıma geldi gebermek mi istiyon deyip bıraktım.Yol 3 şeritli refüjsüz yoldu.Yine aynı yolda kendisini geçmek istediğim golf 7 tdi basmaya başladı o bastı ben bastım derken en son aramızda 2 mt mesafeyle 180-190 arası gidiyorduk geçemiyordum çünkü yol zaman zaman 3 şerit zaman zaman 2 şerit oluyodu bu yüzden gaz kesmek zorunda kalıyodum ozaman anladım ki millet golf7 tdi'a boşuna 90 bin bayılıyo benim 10 yıllık 1.6 megane 2 kadar ciğer yok arabada.Bi gün duble yolda mercedes 4 matic le kapışayım dedim aman allahım o nasıl viraj alıyor öyle 170le viraja girince aklım başıma geldi bıraktım.

Megane candir:maryo

Maşallah, Allah kaza bela vermesin..

Helal olsun be kardeşim yakışır . Megane 1 gider soluksuz.

Geri