Yaklaşık 2 aydır araştırma içerisindeydim. Tavan ve bagaj kapağını boyatma konusunu hem arkadaşlarımla konuşuyor hemde boyacılarla konuşuyordum. Aynı zamanda konuştuğum boyacılardan fiyat alıyordum. Sadece bagaj kapağı boyasına 300 TL diyen bir usta çıktı. Diğerleri 450 TL den başlayıp yukarıya doğru çıkıyordu. 300 TL diyen boyacı ustası daha önce bizim firmada görev yapmış bir arkadaşımızın servisinde çalışıyordu ve bu işi faturasız gece kendi işi gibi yapacaktı. Tamam dedik ve bayram sonrası boyanması için hazırlıklara başladık. Boya öncesi tüm işleri halledip aracın içinde ki malzemeleri boşalttım ve yıkamacıya gittim. Aracı yıkatırken karşıda Dekor reklam tabelasını gördüm. Dükkana gelen giden aracın haddi hesabı yok. Bu nedir dedim yaaaa. Sonra sormaya gittim, adamlar bildiğin kaplama yapıyorlar. Camlara, farlara, sislere, stoplara, tavana ve bagaja. qw Dedim ki, bakın bende şimdi boyacıya götürüyorum. Aracımda güneş yanığı tavanda da vernik atması var. Yıkarken sinir oluyorum bu yüzden boyatacağım bu gün. Abi aracı satacak mısın dediler, ileride evet dedim. Ama şu an satmayı düşünmüyorum aracımdan çok memnunum dedim. Gel boyatma sana vinil kaplayalım dediler. Sonra aracın üzerine bir kaç tane küçük vinil yapıştırdılar. Hangisini beğenirsen onu yapacağız dediler. Bende hangisi en sağlam dedim ve önerdiklerini rengede yakın olduğu için seçtim. Bilmiyorum doğru mu yaptım? Sonra boyacı kardeşimi aradım ve durum bundan bundan ibaret dedim. Abi iyi düşünmüşsün bence de öyle yapman daha mantıklı ve ucuz. Kırılmam ve gücenmem sen vinil kaplattır ilerde başın ağrımaz dedi. Bende gönül rahatlığı ile kaplattım. Bakalım beğenecek misiniz?
Vernik kazıma resimleri...

İnce zımpara bagaj kapağına...

Vernik kazımasından sonraki hali..

Veeee kaplama...

Bunlarda Bonuslarımız....qw

Emirhan kardeşimde kalite kontrollerini yaptı...
Biraz uzun oldu başınızı ağrıttık ama kusura bakmayın artık...12 3
Vernik kazıma resimleri...

İnce zımpara bagaj kapağına...

Vernik kazımasından sonraki hali..

Veeee kaplama...

Bunlarda Bonuslarımız....qw

Emirhan kardeşimde kalite kontrollerini yaptı...
Biraz uzun oldu başınızı ağrıttık ama kusura bakmayın artık...12 3