Arkadaşlar 2010 bussinesim var devir saatinde yukarı-aşağı semboller var fakat yanmıyor.Geçen araba 1.vitesteyken çalıştırmaya kalktım orda vites lambası yandı.Neden oklar yanmıyor? 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vites yönlendirme fonksiyonu versiyona göre var. bussinesde yok. vitesdeyken debriyaja basılmadığı zaman çalışmaz, aşağı ok yanar boşa al der. faydalı bir özellik
Saygı değer abim bu dediğin geçen gün 1,5 yıllık arabamda başıma geldi viteste unutmuşum kontak çeviriyorum çalışmıyor çalışmıyor valla korkudan öldüm araba gitti diye bi baktım ok işareti gösteriyor boşa al diye... Bir kez daha aşık oldum arabamavites yönlendirme fonksiyonu versiyona göre var. bussinesde yok. vitesdeyken debriyaja basılmadığı zaman çalışmaz, aşağı ok yanar boşa al der. faydalı bir özellik
Taylan abi versiyonlara gore dedigin euro5 lere ozgu bisymi? Bizim aracta business geciyor ancak oklar aktif olarak çalışıyor
Tapatalk programından takla atarak gönderildi.
Saygı değer abim bu dediğin geçen gün 1,5 yıllık arabamda başıma geldi viteste unutmuşum kontak çeviriyorum çalışmıyor çalışmıyor valla korkudan öldüm araba gitti diye bi baktım ok işareti gösteriyor boşa al diye... Bir kez daha aşık oldum arabama![]()
bussinesde yoksa devir saatine neden okları koymuşlar?
ilk yıllarda her versiyonda yoktu sonradan çemberi genişletmişler. benim ext. edicion çalışmıyor
anladım abi ALLAH (CC) senden razı olsunaracı alırkende çok yardımın dokunmuştu qw