Merhaba benzer uyarıyı bugün ben de aldım ve ek olarak araç kendiliğinden durdu. Bu arada araç otomatik captur. Sonrasında vitesi park moduna alıp tekrar çalıştırdım ve yoluma devam ettim. Yaklaşık 15-20 dk sonra park edip işimi halletmek üzere aracı bıraktıktan sonra geri döndüğümde aracı hiç bir şekilde çalıştıramadım. Ekran tamamen karanlıktı. Akünün bittiğini düşündüm, bu arada ustayı arayıp ondan teyit aldım. Motor kapağını açıp aküyü kontrol ederken araç tekrar kendine geldi ve hızlıca sanayiye gittim. İşin aslı, akü bitmemiş ancak akünün kutup başı gevşek bırakılmış ve neredeyse boştaydı. Yani edc beyni vb. durum bu vakada söz konusu değil tamamen basit bir temassızlık sonucu gelişen bir dizi hata olduğunu anlamış olduk. Umarım benzer bir sorunda size yardımcı olur. Herkese güvenli sürüşler.Merhaba arkadaşlar aracımı dün akşam işten geldiğinde çalıştırdım. Ekranda beyaz yazı ile vites kutusunu kontrol ettirin yazıyordu bi süre sonra stop edip tekrar çalıştırdım gitti bundan önce bi kere daha yapmıştı acaba neden yapıyor bi bilginiz varmı aracın 135bin kilometrede 1.5dci otomatik şanzıman.