• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Vites Kutusunu Kontrol Ettiriniz mesajı

Araç 2016 model ve garantisi yok ilk sahibi garanti sonrası servise adım atmamış . Ben burada okuduğum yorumlara istinaden renault müşteri hizmetlerine başvuru yaptım sağolsunlar çok yardımcı oldular . Ellerinden geleni yaptılar. Araç servis bakımlı olmuş olsa ücretsiz onarım olma durumu vardı fakat malesef olmadı . Ben şahsen bakım işlemlerine servis de devam edeceğim yaşadığım en azından benzeri mağduriyet durumlarında yine yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Araç 2016 model ve garantisi yok ilk sahibi garanti sonrası servise adım atmamış . Ben burada okuduğum yorumlara istinaden renault müşteri hizmetlerine başvuru yaptım sağolsunlar çok yardımcı oldular . Ellerinden geleni yaptılar. Araç servis bakımlı olmuş olsa ücretsiz onarım olma durumu vardı fakat malesef olmadı . Ben şahsen bakım işlemlerine servis de devam edeceğim yaşadığım en azından benzeri mağduriyet durumlarında yine yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Benim araçta sıfırdan beri servis bakımlı bana normal servisin 2 katı fiyat çektiler adama 80 diyince " afaki konuşuyorum ama 2 katını düşünün " gibi konuştu

Ben direk servise gitmedim . Müşteri hizmetlerine mail atıp durumu anlattım . Kronik problem olduğundan bahsedip Bedelsiz onarım talebinde bulundum. Müşteri hizmetleri yönlendirmesi ile hareket ettim . Servis randevusunu falan onlar ayarladı kontroller tamamlandı beni sürekli aradılar . Ben asla ücret ödemesi kabul etmedim ama yapabileceğimiz bu kadar dendi . Servis bakımlı olmadığı halde bu kadar bir indirimi görünce bende fazla uzatmadım kabul etmek durumunda kaldım

Geri