Vites topuzu soyuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icon4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

icon4

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba
Benim aracın vites deri topuzunda soyulma var.Garanti devam ediyor değişirler mi acaba.

Bi defasında Renault serviste bir müşteri vardı. Meg3 direksiyonu soyulmuş garanti bitmemiş hemen garantiden degistirdiler. Saolsun Renault biliyor artik vites-direksiyon-kapiic kolları vb. gercekten vasat.

Değiştirirler...

Garanti bitince degistirirler mi acaba?

Hocam valla orası insiyatif halinde ücretsiz bi değişim beklemeyin belki indirim yaparlar ama garantisi bitmişse biraz zor ücretsiz değişim

Hocam valla orası insiyatif halinde ücretsiz bi değişim beklemeyin belki indirim yaparlar ama garantisi bitmişse biraz zor ücretsiz değişim

bakımlarınızın hepsini servıste yaptırdıysanız hemen değiştirirler...

Araci yeni aldim 2. El ama garanti suresince bakimlari serviste yapilmis.son 1 yil serviste yapilmamis onuda ben pzts yaptircam.

benimde soyuldu. 2013 model. nasıl değiştirebilirim kendim alabieceğim bi link filan verebilirmisiniz. bide nasıl değişiyor video filan varmı acaba ?

benimde soyuldu. 2013 model. nasıl değiştirebilirim kendim alabieceğim bi link filan verebilirmisiniz. bide nasıl değişiyor video filan varmı acaba ?
hocam hıc almayla taktırmayla ugrasma derı boyasıyla boya kuruyunca ustunden sıyah ojeyle boya ıkı üç hatta surebıldıgın kadar oje sur kurudukca sür sonra kurumaya bırak omurluk oluyor

boya işe yaramaz deri soyuldu çünkü

Geri