vitese geçme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekin60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tekin60

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamınaleyküm
öncelikle herkesin mevlid kandilini kutlarım allahtan hayırlara vesile olmasını dilerim.
size birşey sorcam.dün akşam aracımı parkettiğim yerden geri geri çıkardım ama ileri vitese atmak istediğimde sadece 5.vitese geçiyordu.
başka vitese geçmiyordu.tanıdığım ustalar sorduğumda ise şanzuman inecek diye söylediler.reno grubunda broadway ve 19 larda bu sorunun olduğunu söylediler.tabiki ilk defa başıma geldiği için bilemiyorum devamlı olup olmayacağını.böyle durumla karşı karşıya gelen oldumu?.
ve bugun aracı yaptırdım yapan ustada aynısını söyledi ve şanzuman inmeden kapağı açıp dişlilerde karışma olduğunu söyledi ve şanzuman yağınında kalın konduğu söyledi onu değiştirdi. 80 ep castrol marka konmasını istedi ve bizde koyduk araç hazır hale geldi.
kısaca şanzuman inmeden halledildi.
keyifli forumlar...

Geçmiş olsun o zaman

Ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun.

Böyle bir sorunla karşılaştığınızda arabayı , en son taktığınız vitese takın ( mesela siz geri vitese takmışsınız ) , sonra azıcık hareket ettirin .
R-9 R-19 gurubları bunu hep yapar . Bende aynısıyla karşılaştım , kendi kendine düzeldi .
Öyle vites kutusunun inmesine gerek yok . Yağı değiştirmişsiniz , geçmiş olsun .

kandiliniz mübarek olsun .

Geri