Viteste Titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan happy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

happy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dün itibari ile sıfır 1.2 joy clio aldım. Aracı 4. vitese atıp gaza bastığım zaman vites titriyor gözle görülür değil ama elimle hissediyorum. Gazdan ayağımı çektiğim zaman titreme olmuyor. Diğer viteslerde de titreme olmuyor. Sizlerin araçlarda da bu şekilde mi ? Ayrıca yakıt tüketimi şuan için 10 lt civarı ne kadar süre sonra düşmeye başlayacak acaba?

Viteste bide gaz pedalında titreme bende de var aracım 1.5 dci sanırım buda kronik. Bi kaç ay oldu alalı ve satmayı düşünmeye başladım gerçekten. Bi fluence yada megane gibi olmamış bu cliolar :)

Aynı motora sahibim viteste titreme bende de mevcut. Ancak gözle görülecek gibi değil, sadece elinizi koyunca hissediyorsunuz. Çok önemsemiyorum ben nasıl olsa vitesin üzerine eli koymamak gerekiyor değişim haricinde. Birde yüksek hızlara çıkınca gaz pedalıda biraz titriyor

benim aracım da da aynı şekilde 5.ci viteste oluyor ayağımı gazdan çekince tık diye geriye atıyor kendini gaza basında tık diye ileri atıyor kendini baskı balata olabilir demişti usta.

Geri