Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Çok İnsan Aynı Fikirde Yiğitalp Birde Adam Veriyor 30 Bin Polo Aliyor Adam Veriyor 100 Bin Passat Aliyor Ama Dikiz Aynasında Görünce Polo Mu Passat Mi Caddy Mi Transporter Mı Jetta Mı Belli Değil Hepsi Önden Aynı Gibi İç Mekan Konsol Da Neredeyse Aynı E Neden Fiyatlar Arası Fark Bu Derece Peki Anlamiş Değilim Millet O Yüzden Hep Dediğim Gibi Passat Alamıyor Gidiyor Transporter Yada Caddy Aliyor Sonra Da Benim Araba Uçuyor Diyor
Bana Göre Bir Arac Değil Ama Piyasada Aranan Bir Arac Aldim Satacam Sifir Alanı Yakinen Tanıyorum
800 Km Yapiyor Bir Depoyla Yaklaşik İç Mekan Standart VW İşte Ama Otomatik Olmasi Güzel
Abi en güzel kasayı almıssın bence.. Yeni kasalarını arkadaslarında dedigi gibi kimse begenmiyor. Kazasız belasız kullan başkanım. Ben Fluence yi almadan 1 hafta önce bu aracın siyahını satan (2009 model) bi galeriyle el sıkışıyodum son dakkaya kadar aklımda olan tek isimdi jetta ama Fluenceye binip görünce o paraya 2009 alacagıma sıfır Fluence alayım dedim.Genede hayırlı olsun.
Abi en güzel kasayı almıssın bence.. Yeni kasalarını arkadaslarında dedigi gibi kimse begenmiyor. Kazasız belasız kullan başkanım. Ben Fluence yi almadan 1 hafta önce bu aracın siyahını satan (2009 model) bi galeriyle el sıkışıyodum son dakkaya kadar aklımda olan tek isimdi jetta ama Fluenceye binip görünce o paraya 2009 alacagıma sıfır Fluence alayım dedim.Genede hayırlı olsun.
Eyvallah Bende Binmek İçin Alsam Sifir Fluence Alirim Şirkete 10 Tane Aldirdim Da Yeni Kasa Jetta Hem Pahalıydı Hemde Çok Sıra Var Bu Denk Geldi Aldim Dediğim Gibi Biraz Biner Talibi Çikar Veririm Ufak Çapli Ticaret Hemde Binip Tadıyorum Böylece