White Megane Three

aracınız cok guzel kazasız belasız :eyv yapılması gereken bazı seyleride ben söyleyeyim :eyv

1. farlar bixenondur zaten sislere xenon 8000k :eyv

2. megane 2 sporkit'i muhtesem bi sekilde yakısıyor cünkü 59 milyara sporkitli megane 3 satıyorlardı bayide :D araba gercekten dehset biseydi :eyv

3. chip tuning :eyv

4. 5 cm yay

5. kaportadaki siyah olan yerler gövde rengi beyaza boyanmalı :eyv

bide müzik sistemi yaptırdıgınızda bu araba muhtesem bisey olur simdide öyle ama bunlar yapıldıgında dahada muhtesem olur :eyv

aracınız cok guzel kazasız belasız :eyv yapılması gereken bazı seyleride ben söyleyeyim :eyv

1. farlar bixenondur zaten sislere xenon 8000k :eyv

2. megane 2 sporkit'i muhtesem bi sekilde yakısıyor cünkü 59 milyara sporkitli megane 3 satıyorlardı bayide :D araba gercekten dehset biseydi :eyv

3. chip tuning :eyv

4. 5 cm yay

5. kaportadaki siyah olan yerler gövde rengi beyaza boyanmalı :eyv

bide müzik sistemi yaptırdıgınızda bu araba muhtesem bisey olur simdide öyle ama bunlar yapıldıgında dahada muhtesem olur :eyv

1.sislere dedıgın gıbı 8000 k şart =)
2.Orjınal sporkiti mi diyorsun megane3 ıcın onu anlamadım acıkcası
3.ship tuning ilerleyen zamanlarda
4.aile arabası oldugu ıcın 5 cok dusurur gibi
5.kaportadakimi derken hangi siyahlıklar :D

Araçda ses sistemim var =))

Spor kit'in fiberden yapılanları var 500-600tl gibi bir rakama yapıyorlar düşünürseniz...

Aracınız çok güzel kazasız belasız güle güle kullanın.

1.sislere dedıgın gıbı 8000 k şart =)
2.Orjınal sporkiti mi diyorsun megane3 ıcın onu anlamadım acıkcası
3.ship tuning ilerleyen zamanlarda
4.aile arabası oldugu ıcın 5 cok dusurur gibi
5.kaportadakimi derken hangi siyahlıklar :D

Araçda ses sistemim var =))

1. D&C Marka xenon kit işini görür montaj dahil 100 tl ye taktırdım ben meganıma 8000k olanını aydınlatması 10 numara tavsiye ederim arıza ısıgıda yakmıyor taktırmak istersen sende yardımcı olabilirim :eyv

2. yukarda megane 2 yazmısım kusura bakma aracım megane 2 aklım onda :D megane 3 diyecektim :D evet orjinal sporkiti var megane 3 ün ben bi reno bayisinde gormustum araba beyaz renkteydi sporkitliydi 3.5 cm yay vardı camları 2 numara filmliydi farlar sisler xenondu fiyatı 59 milyardı hayran kalmıstım arabaya :eyv

3. chip tuning bende yaptırcam ama ilerleyen zamanlarda bende yaptırcam :eyv

4. aile arabası madem dedigin gibi 5 cok 3.5 yeter :eyv

5. kapı ve tampon altındaki siyah plastık kısımdan bahsediyorum orayı serviste aracın orjinal govde rengi beyaza boyatabilirsin 10 numara yakısır :eyv

ses sistemin varsa sıkıntı yok :eyv

hayalimdeki araba benim focus titanium hb eger meganı satıp onu aldırırsam sunroof ve mercekli far takılı sekilde alcam ama bi xenon istemicem xenonları kendim taktırtcam 8000k olarak far sis :eyv rengi beyaz olacak :) camları 2 numara filmli olacak :) 3.5 cm yay olacak + ferrari kornası takılı olacak hayalimdeki focus bu :D

1. D&C Marka xenon kit işini görür montaj dahil 100 tl ye taktırdım ben meganıma 8000k olanını aydınlatması 10 numara tavsiye ederim arıza ısıgıda yakmıyor taktırmak istersen sende yardımcı olabilirim :eyv

2. yukarda megane 2 yazmısım kusura bakma aracım megane 2 aklım onda :D megane 3 diyecektim :D evet orjinal sporkiti var megane 3 ün ben bi reno bayisinde gormustum araba beyaz renkteydi sporkitliydi 3.5 cm yay vardı camları 2 numara filmliydi farlar sisler xenondu fiyatı 59 milyardı hayran kalmıstım arabaya :eyv

3. chip tuning bende yaptırcam ama ilerleyen zamanlarda bende yaptırcam :eyv

4. aile arabası madem dedigin gibi 5 cok 3.5 yeter :eyv

5. kapı ve tampon altındaki siyah plastık kısımdan bahsediyorum orayı serviste aracın orjinal govde rengi beyaza boyatabilirsin 10 numara yakısır :eyv

ses sistemin varsa sıkıntı yok :eyv

hayalimdeki araba benim focus titanium hb eger meganı satıp onu aldırırsam sunroof ve mercekli far takılı sekilde alcam ama bi xenon istemicem xenonları kendim taktırtcam 8000k olarak far sis :eyv rengi beyaz olacak :) camları 2 numara filmli olacak :) 3.5 cm yay olacak + ferrari kornası takılı olacak hayalimdeki focus bu :D

oo 59 milyara neymiş yahu öyleee :D cok fazlaa xenon ıcın yaptırcagım zaman sana basvururum , arabayı mat beyaz kaplamayı düşünüyorum o yuzden boyatma aklımda yok o kısımları bende ford alıcaktım o dedıgın tıtanıum paketler vs o parayı forda yatırmam acıkcası sıfırı ıcın dıyorum , bende war orj ferrari kornası 2 tane ama herkesde var söktüreblirim klişe oldu resmen :D :D :D

maşallah kazasız belasız :)

maşallah arka stopları kırmızı filmle kaplatırsan daha güzel olur tavsiye ederim 25 ytl gibi bi fiyatı var

Geri