Xenon far lütfen yardim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RynR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RynR

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam,
Araca Xenon far taktırmak istiyorum, Ampul'ün değerleri ve Arıza ışığı yakma oluyormuş , bununla ilgili pek bilgim yok. Araç 2015 Model Clio4 (Alev kırmızı) , bu konunun Usta'sı arkadaşlar vardır sanırım, Bana Almam gereken Ampul'ü rengini ve Satın alabileceğim güvenilir, garantili bir marka, site varmı.RFC olarak xenon kullanmayı öneriyormusunuz , ayrıca araca herhangi bir zararı varmı.Yardımcı olabilirmisiniz lütfen, teşekkürler. mesajımı okuyunca çok soru sorduğumu farkettim tekrar tşk :) :eyv

Farlarınızın reflektörleri halojen ampüle göre üretildiği için xenon takılması doğru değil. Aydınlatma doğru odaklama ile yapılmadığı için trafikte bolca kulaklarınız çınlayacak.

Her muayeneye gidişte halojene geri dönmek zorundasınız. Çünkü orjinal xenon kullanan araçlarda far yıkama ve otomatik far yükseklik ayarı zorunlu

valla xenonu ben onermıyorum, neden dersen farlar mercekli olmadığı için :( karşı taraftan gelenin gözlerini alacagı için, sislerde kullanırsan sis farların camları plastik erime yapıyor! o yuzden megane 2 sis farları ile değiştirip sonra xenon takıyorlar

Merceksiz fara da xenon var. Ama bu farların reflektör yapıları xenona göre. Mesela laguna 1 de merceksiz ama orjinal xenona sahip. Nissan primera ve eski mercedeslerin bazıları da merceksiz xenon kullanan araçlardan. Merceksiz far için kullanılan ampül tipi de d2r bu araçlarda. Mercek kullanan araçların ampül dipi genelde d2s ve d1s

Arkadaşlar bugun bu marka xenon aldırdım, h7 8000 K araca uyacağına garanti vermiş, araç'a uyarmı bir zarar'ı olur mu ? bildiğiniz bir marka mı ?

7bRg5P.webp

lynjaE.webp

0kOnYV.webp

ZVGk8z.webp

aracınızın kısa farlarına uyar.

aldın daha takta görelim....

Muanesi yakın ise bence takmasın çıkarması gerekecek.

Muayneye daha çok var, bakalım ilk fırsatta taktıracağım, sıfır aracı bozmakda istemiyorum ama xenon ağır basıyo :), bunun araça herhangş bir zararı olurmu.

Araçla ilgili bir sıkıntı yaşamazsınız.

Geri