Xenon mu ? Sarı Sisler mi ?

ilker35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri sarı folyo kaplamalı sislerle dolaşıyorum. Yalnız son zamanlarda sıkılmaya başladım gibi sarı renkten... Düşüncem aşağıdaki ufak resimdeki mavi xenonları sislere takmak. Sizce taksam mı takmasam mı ? :):):)
21.jpg

TAKMAK İSTEDİĞİM XENON RENGİ..

pfcgp.jpg

Sarı Daha İyi Olur Bence, Alternatif Olarak Pembe Düşünüle Bilir Beyaz Araca İyi Gider :eyv

Dostum sisleri xenon yapıp kendine laf ettirme. Sis lambaları sarı olur. Muayeneden geçmez ayrıca farlar neyse sizler xenon olursa polisler kıllık yapıyor

xenon kullandım, şimdi de sarı kullanıyorum. Xenonu orijinal olmadıkça arabama sokmam. :berbat

Sarı Daha İyi Olur Bence, Alternatif Olarak Pembe Düşünüle Bilir Beyaz Araca İyi Gider :eyv

Yarın sana bir eleman gönderiyorum makinayı full pembe yapacak hala pembe diyor yaw:aytuğ:aytuğ:aytuğ

Dostum sisleri xenon yapıp kendine laf ettirme. Sis lambaları sarı olur. Muayeneden geçmez ayrıca farlar neyse sizler xenon olursa polisler kıllık yapıyor

Budur:eyvSis farı sarı olur yakışanıda budur bencederoadfox

Sislerine masmavi yeri göğü aydınlatan göz alan xenonu takıpta akşamları gözümü çıkaranlara güzel dileklerim oluyor, sis dediğin sarı olur.

sis lambasının özelliği sarı olmasıdır.sarı ışık yoğun sisli havalarda alttan sarı ışık vurarak sisi dağıtır ve önünü görmeni sağlar.zenon takarsan bu işlevi kaybeder ve milletin gözünü aldığından rahatsız eder...

bence sis farlarındaki sarı folyoyu kaldır..orjinal sis farı camı renginde olsun..

Xenon farla gezip gozumu alanlardan olmayin lutfen !

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Geri