Yağ değişti bor eklendi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YAVUZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun iyi yapmışsın, bende yaz a girerken yağ değişiminde yapacağım o işi. Aklımda sadece hangi yağla bor karıştırılır o soru işareti var. ben şu anda 5-40 Castrol adge kullanıyorum. bu yağla karıştırsak nasıl olur acaba. Veya bilgisi olan var mı?

Hayırlı olsun iyi yapmışsın, bende yaz a girerken yağ değişiminde yapacağım o işi. Aklımda sadece hangi yağla bor karıştırılır o soru işareti var. ben şu anda 5-40 Castrol adge kullanıyorum. bu yağla karıştırsak nasıl olur acaba. Veya bilgisi olan var mı?

farketmiyor serkan

Hayırlısı olsun kardeşim,bu bor katkısından bende kullansammı diye düşünüyorum...

tamam o zaman, bende deneyeceğim.

Önceki arabada borpower kullanan birisi olarak faydalarını gördüm; motor sesi bariz azalıyor, araba daha seri oluyor ama yakıt tasarrufu konusunda bişey diyemeceğim...:)
Yavuz toplamda üç defa kullanılır diye bişey hatırlamıyorum ama üç yağ değişiminde bir bor koyacaksın...:eyv

Yağ değişimine 10.000 km kaldı,3 değişimde bir koyulacaksa 2.yi görmeden gider bu Kangoo...:D

ben de öyle biliyordum sonra öğrendim ki 3 defa üst üste koyduktan sonra 4 cüyü koymak gereksiz kalıyor çünkü üzerine düşen görevi 3 yağda yapıyor...

Geri