Yag Eksiltme Var Sanki

Ekselans33

Sinan Dönmez
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Megane 1 (98) 2000cc F3R aracım var Castrol Magnetec 10 - 40 yağ kullaıyorum aracımda aracın yağ karteri 6 litre alıyor
(kamyon sanki :) ) ben 5 litre yag koymustum sensor full diyordu 6 ay gibi bir süre gecti 1. lt rahat eksıltmıstır arac yag yaksa egzozdan anlarım sürekli tüpte biniyorum ustama sordum arada zorluyorsun demekkı makinayı dedi normal mı o kadar eksiltme daha motor kısmında hiç bir yerine anahtar degmedi.orjinal duruyor.

Bende yağını değiştirdim ve 5 ay sonra baktım bir çizgi eksik gösteriyor. Dedim eğimden kaynaklanıyordur. Başka bir düz yerde bir gün beklettim ve baktım yine bir çizgi eksik. Hemen gittin servise, söylenilen şey!! Abi çok normal bu araç yağ yakmasa da belli bir süre sonra tam sıvamadan dolayı yağın eksilir. Tamamlarız sıkıntı yok. Çok rahatladım. Şimdi bir 6 ay daha geçmek üzere ve aracımda damla duman yok olmasına rağmen ( Elhamdülillah ) yine bir çizgi eksildi. Zaten değişimi yaklaştığı için dokunmuyorum. Değiştirirken aynı zamanda tamamlanmışta olur.

sağol Hakkı Abi banada öle dediler normal dediler. rahatladım. 4 lt. yağ aldım aynısından eksildikçe motoru sogutup dökerim.

Geri