2012 model Renault Fluence marka aracım Üç buçuk yıldan beri kullanıyorum aldığım günden beri aracın tüm Bakımlarını yetkili serviste yaptırdım geçtiğimiz pazartesi günü aracı kullanırken yağ ışığı yandı ve motor arıza riski uyarısı verdi aracı Durdurdum kontağı kapattım ve çekici çağırarak devamlı gittiğim yetkili servise başvurdum serviste bana ya pompasındaki yüksek basınçtan dolayı yağ filtresinin patladığını ve bundan dolayı motorun yatak sardığını söylediler 17 bin lira masraf çıkardılar başvurdum diğer tamirciler yağ pompasının yüksek basınç yapamayacağını yapsa bile yağ filtresinin buna dayanması gerektiğini söylediler kusurun serviste olduğunu belirterek tamiri servisin karşılaması gerektiğini düşünüyorlar servis ise bu kusurun ya pompasından olduğunu söylüyor ve hiçbir masrafı kabul etmiyor �stediğiniz yere başvurabilirsiniz dediler Ben de Renault merkezini aradım Durumu anlattım şimdi onlardan gelecek sonucu bekliyorum etrafınızda ya da kendiniz de böyle bir arıza ile karşılaşan oldumu ya da yağ pompasının böyle bir arızaya sebep açabilir mi bileniniz var mı diye danışmak istedim