Arkadaşlar merhaba konuda goruldugu gıbı yagmur sensorum calısmıyordu ınternetten bır vıdyo buldum bununla ılgılı ve denemeye kalktım ve sonuc mukemmel camcıların ve servısın ıstedıgı en dusuk 90 tl lik fıyatı sadece 5 tl ye yaptım ve yapımı cok kolay egerkı sensor hatası ekranda gostermıyorsa yuzde 90 sensörun jeli bıtmıstır bunun ıcın gereklı malzemeler nalburdan 3.5 tl ye alacagınız şeffaf sılıkon ve 1.5 tl ye falçata yapmanız gereken aynanın arkasındakı kapagı söküp orada göZuken sensoru tırnaklarından cıkarmak cok kolay sonra yavasca kendınıze çekın ve sensor elınızde şimdı yapmanız gereken oradakı sıyah boşlugu taşmıcak sekılde sılıkonla doldurmanız fakat oradakı cam bolgeye yanı far sensorune kesınlıkle sılıkon gelmesın oranın dısında zaten belırlı sevıyesı var oraya kadar sılıkonu sıkmanız ve falcatayla hafıften duzleyerek 1 saat bekleyıp tekrar cıkarttıgınız gıbı yerıne takmanız olay bukadar. Sakın camcıların yok sılıkon olmaz yok calısmaz etmez demesıne bakmayın kesınlıkle denendı ve calısıyo anlatmamdan anlamayan arkadaslar olursa youtubede vıdyosu var oradanda ızleyebılırler ınsallah paylasımım faydalı olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi