• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Yakıttta tasarruf için

VuRaLLy

Vural EFE,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yakıtta tasarruf için sarı çizmeli mehmet aganın bu ürününü deneyen varmı :D

Yakıt Tasarruf Soketi

Beyanı Şudur ;

[h=2]Yakıt Tasarruf Soketi Fuel Shark[/h]Aracınızdaki marş motoru, klima, far ve hoparlör gibi sistemlerin ihtiyaç duyduğu elektrik enerji ihtiyacını bünyesinde depolayarak %30'a varan yakıt ve enerji tasarrufu sağlamasına yardımcı olur

ne denerseniz deneyin hepsi boş ben yararlandım diyen görmedim..

Milleti kandırmaktan başka bir şey değil.

oldu canım oldu gülüm :D

o kadar deneme yaptım ettim ve gördüm ki yakıt tasarrufunun tek yolu açık trafik :D giderken 0,8 lt dönüşte 0,4 lt daha salı akşamı baktım, şaka gibi ama gerçek:berbat

bence saçma faydasız

Olduuu teşekkürleeer...O ne l** %30 diyo bi de utanmadan :p
Düz yolda 60'ı gördünüz mü çakın vitesi 5e ayağınızın altında yımırta varmışcasına gaza basın o zaman bişeyler olur ;)

fuel_shark.jpg

Bu ürün gerçekten işe yarayan bir zımbırtı olsaydı araç üreticileri bunu araçlarında görünmeyen bir yere monte eder ve %30 tasarruf sağlayarak diğer üreticilere fark atarlardı.
8 Liralık bir zımbırtı için fazla iddialı yazılar yazılmış,görüntü dışında bir halta yarayacağını sanmıyorum...

dolandırıcılıktan başka bir şeye yaramaz

kullanan birinden duydum miknatis gibi biseymis dogalgazda denemis ilk %35 gibi bi tasarruf saglamis bi tane daha alcam diyodu ama konusamadim hic sonradan

Geri