yakıt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ncihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ncihan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamlar benım 2011 1.5 dci clionun yakıt tuketımınde 6.1 yazıyor sızce fazla mı _ ?

Ne fazla ne az ortanın bir tık üstünde sanırım dizelim olmadı ama dizelciler genel olarak 4 ile 5,5 arası seyrediyor.

Fazla max 5,2 gördüm ben benim araçta

Fazla bencede 900 km yol yaptım bu ay 45 lt mazot tükettim, hep şehir içi ve evin olduğu yer yokuş maglum karadeniz... diyeceksin ki 45 lt depo var ben sonuna kadar koyduruyorum 50 lt rahat aliyor,

Full depo ile şehiriçi 850-900 gidiyorum ama aracı çok sakin kullanmıyorum

2011 model Clio 3 hb Extreme 1.5 dci 65bg 100km 6.6Lt den aşağıya düştüğünü görmedim (Şehir içi) Argo kullandığım zamanda 7.5' e kadar çıkıyor . Şehir dışı 5.7 ile 6.0 arası değişiyor. Sabit 100-120km hız aralarında

6.1 L banada fazla geldı arabada sorun mu var acaba dıe dusunuyorum
bayramda uzun yola cıkıcam bakalım ne olcak soncları burada yazarım bayramdan sonra
arac 1.5 dci 85 bg

6.1 L banada fazla geldı arabada sorun mu var acaba dıe dusunuyorum
bayramda uzun yola cıkıcam bakalım ne olcak soncları burada yazarım bayramdan sonra
arac 1.5 dci 85 bg

senin aracının çok yaktığını düşünüyorsan benimki Felaket gibi bir şey oluyor galiba :) Gerçi Bg farkından dolayı öyle ola bilir mi acaba ?

Cok bence benimki 80 bg en fazla 5.8 gordum normal de 5.0-5.4 civari ortalama yakıt tuketimi 4.2 uzun yolda 3.6-3.8 gibi birsey

senin aracının çok yaktığını düşünüyorsan benimki Felaket gibi bir şey oluyor galiba :) Gerçi Bg farkından dolayı öyle ola bilir mi acaba ?

benım kı de hb bılmıyorum kıllanmaya basladım

Geri