Yardım edermisinz

ilyasfatih

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1.4 16 v arac var bende triger seti degişeli 7 bn km oluyor bir haftadan beri triger kısmından sanki sürtme gbi bir ses geliyor arabanın motorundan acaba neden geliyor ?

1.4 16 v arac var bende triger seti degişeli 7 bn km oluyor bir haftadan beri triger kısmından sanki sürtme gbi bir ses geliyor arabanın motorundan acaba neden geliyor ?

Birazdan bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirler İlyas Bey.

Öncelikle hayırlı olsun İlyas bey.

1- Kasnak diş atlamış olabilir takılırken.
2- Devir daim bilyalarında problem olabilir.
3- Volant - kasnaklardan birisi gevşemiş ama kayış yatakta olduğu için yerinden çıkamıyor kayışa baskı yapıyor olabilir.
4- Koruma muhafazaları tam sıkılmamış sürtme yaşanıyor olabilir.
5- En iyisi bir ustaya göstermek, uzaktan görmeden ancak bu kadar olur.;)

Öncelikle hayırlı olsun İlyas bey.

1- Kasnak diş atlamış olabilir takılırken.
2- Devir daim bilyalarında problem olabilir.
3- Volant - kasnaklardan birisi gevşemiş ama kayış yatakta olduğu için yerinden çıkamıyor kayışa baskı yapıyor olabilir.
4- Koruma muhafazaları tam sıkılmamış sürtme yaşanıyor olabilir.
5- En iyisi bir ustaya göstermek, uzaktan görmeden ancak bu kadar olur.;)
teşekkür ederim bunlrın fiyatları pahalımıdr :)
a

Teşekkür ederim. Bunların fiyatları pahalı mıdır? :)

Zaten orada değişecek tek şey bilya oda pahalı değil. Diğerleri usta hatası veya malzeme aşınmasından kaynaklanan şeyler. Sadece işçilik alınır.

Hakkı bey konunun hakkını vermiş- cevaplar verilmiş :eyv

Zaten orada değişecek tek şey bilya oda pahalı değil. Diğerleri usta hatası veya malzeme aşınmasından kaynaklanan şeyler. Sadece işçilik alınır.
Nasipse yarın tamirciye götürcem ama korkuttu beni :D

​Durum nedir İlyas Bey? Çözüldü mü?

​Durum nedir İlyas Bey? Çözüldü mü?
Rulman bozulmuş ondan oluyrmus yaptırdım rulman bozuk diye giderken motor sag kulakta kopukmuş onu da degiştirdim yag filitresinide degiştirdim suan mahsallahı var tık bile :) yaz bakımnı yaptırdık biraz maliytli oldu ama olsun

Rulman bozulmuş ondan oluyrmus yaptırdım rulman bozuk diye giderken motor sag kulakta kopukmuş onu da degiştirdim yag filitresinide degiştirdim suan mahsallahı var tık bile :) yaz bakımnı yaptırdık biraz maliytli oldu ama olsun
Geçmiş olsun

Geri