1.4 16 v arac var bende triger seti degişeli 7 bn km oluyor bir haftadan beri triger kısmından sanki sürtme gbi bir ses geliyor arabanın motorundan acaba neden geliyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.4 16 v arac var bende triger seti degişeli 7 bn km oluyor bir haftadan beri triger kısmından sanki sürtme gbi bir ses geliyor arabanın motorundan acaba neden geliyor ?
teşekkür ederim bunlrın fiyatları pahalımıdrÖncelikle hayırlı olsun İlyas bey.
1- Kasnak diş atlamış olabilir takılırken.
2- Devir daim bilyalarında problem olabilir.
3- Volant - kasnaklardan birisi gevşemiş ama kayış yatakta olduğu için yerinden çıkamıyor kayışa baskı yapıyor olabilir.
4- Koruma muhafazaları tam sıkılmamış sürtme yaşanıyor olabilir.
5- En iyisi bir ustaya göstermek, uzaktan görmeden ancak bu kadar olur.![]()
Teşekkür ederim. Bunların fiyatları pahalı mıdır?![]()
Nasipse yarın tamirciye götürcem ama korkuttu beniZaten orada değişecek tek şey bilya oda pahalı değil. Diğerleri usta hatası veya malzeme aşınmasından kaynaklanan şeyler. Sadece işçilik alınır.
Rulman bozulmuş ondan oluyrmus yaptırdım rulman bozuk diye giderken motor sag kulakta kopukmuş onu da degiştirdim yag filitresinide degiştirdim suan mahsallahı var tık bileDurum nedir İlyas Bey? Çözüldü mü?
Geçmiş olsunRulman bozulmuş ondan oluyrmus yaptırdım rulman bozuk diye giderken motor sag kulakta kopukmuş onu da degiştirdim yag filitresinide degiştirdim suan mahsallahı var tık bileyaz bakımnı yaptırdık biraz maliytli oldu ama olsun