Herkese merhabalar. Yaklasik 15 gun once galeriden 2011 megane 3 aldim. Fazla kullanamadim isimden dolayi ve 2 gun once ariza lambasi yandi 1 degil 3 tane. Servise gittim lambayi sondurduler onemsiz oldugunu soylediler oring conta degiamesi gerekiyormus. Gitmisken 3000 devire yaklasinca cikan islik sesini soyledim. Ve turbo kompresor arizasi cikti. Listedeki parcalari en son yazicam asil danismak istedigim ise araci aldigim galeriyle konustum hallederiz dedi benim sanayide tanidik var dedi orda yaptiririm dedi. Sorun su ku gecici cikma sacma bisey yapmalarindan korkuyorum belki galaricinin tanidigi oldugu icin ariza yok dicek veya gecici birsey uyduracak. Servise para vermem diyor. Bende benim bildigim yere goturelim dedim sonuc yarini bekliyoruz araci benim bildigim sanayide biryere goturcez adam caymassa ama sanayide ne kadar saglikli olur.servisin degisecek diye cikti olarak verdigi parcalar:
Karter tapa contasi
Turbo kompresor
Turbo boru contasi
Conta
Oring conta
Fren aksam temizleyici
Manifold contasi
Turbo salyangoz contasi
Yag filtresi.
Parcalar bunlar. Iscilik dahil olmak uzere %25 indirimli olarak toplam 2,148 tl lik fatura cikiyor. Bu konuda tqvsoye verebilecek varmi ve bu ariza giderilip arac normal haline doner mi? Simdedn tesekkur ederim herkese saygilar.
Karter tapa contasi
Turbo kompresor
Turbo boru contasi
Conta
Oring conta
Fren aksam temizleyici
Manifold contasi
Turbo salyangoz contasi
Yag filtresi.
Parcalar bunlar. Iscilik dahil olmak uzere %25 indirimli olarak toplam 2,148 tl lik fatura cikiyor. Bu konuda tqvsoye verebilecek varmi ve bu ariza giderilip arac normal haline doner mi? Simdedn tesekkur ederim herkese saygilar.