Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç Diecast ( Yani Model ) Işıklandırma Yapılmış Kullanılan Mantar Led'ler Yerlerine Oturmadığı İçin Biraz Geride Kalıyor ve Megane RS Serisinde Bu Tip Fark Kenarı Aydınlatması Gibi Oluyor, Halbuki Bu Diecast Camiasında Pek İstenen Bir Durum Değildir.
Tayfun abi bu attığın linkdeki olay değil ama burda çok daha farklı durmus led felan görünmüyor sanki içerde bi yerde yanıyorda yansıyor gibi. Kaan kardeş bu arada tam olarak ne diye geçiyor anlayamadım önermiyor musun ?
far ın kasasında şeffaf bölüme (tam köşelere de olabilir) ikişer led koyulmuş gibi görünüyor ama güzel çalışma olmuş nasıl olduğu çözülürse ben de yapabilirim ilgimi çekti.
Büyük ihtimal far kenarında daha iç bir kısıma şerit led çekmişler.Bakıldığında hiç bir şekilde led görünmeyecek şekilde ayarlanmış. Araştırdım fakat bulamadım tam olarak ne olduğunu bulursam paylaşacağım