Arkadaşlar öncelikle sizlerle olmak gerçekten çok güzel. Aranıza yeni katıldım ve ''coupe'' sahibi olmak istiyorum. Yaklaşık bir haftadır forumda araştırma yapıyorum. 2000 model ve üstü bir 1.6 16v arıyorum(full olan kasası) ve siz bu konuyu danışmak için en uygun platformsunuz. Forumda gezinirken bu konuya hakim arkadaşlar, araç sahipleri olduğunu görüp sizlere danışmak istedim. Öncelikle bir araba üzerine yoğunlaştık arabayı bileniniz varmı diye danışarak işe başlayayım.
Renault Megane 1.6 Coupe 2001 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 94896984
Plaka kapalı ancak ben kuşkulanıp sahibini aradım Plakası 35 EKC 74 geçmişine baktık ancak büyük bir kazası görünmüyor. Yine de baba parası olmadan alınacak olması nedeniyle baya titiz davranmak istiyorum. hem bu araba hemde diğer konularda yardımlarınızı bekliyorum.

Renault Megane 1.6 Coupe 2001 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 94896984
Plaka kapalı ancak ben kuşkulanıp sahibini aradım Plakası 35 EKC 74 geçmişine baktık ancak büyük bir kazası görünmüyor. Yine de baba parası olmadan alınacak olması nedeniyle baya titiz davranmak istiyorum. hem bu araba hemde diğer konularda yardımlarınızı bekliyorum.