Yaza bomba gibi girelim :)

Ahmet Mert

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamun aleykum abilerim, kardeşlerim. İşte kendi kendime düşünürken yaz gelsede bi havuza denize gitsek diyodum. bi yandanda forumda dolaşıyordum. birden aklıma 'acaba bir organizasyonmu yapsak' diye bi fikir geldi. ben diyorumki haziran ayının herhangi bir haftasonu, Kumburgaz'a veya Aqua Dolphin'e bir ziyaretmi yapsak :) konvoy şeklinde belli bir yerden çıkarız, hem deniz özlemimizi gideririz, hemde tanışıp kaynaşarak güzel bir sohbet güzel bir gün geçiririz..

Organizasyona olumlu bakan arkadaşlar, yöneticiler, konuya yorumunu bırakırsa hem kişi sayısını hemde organizasyonun kesinliğini öğrenmiş oluruz arkadaşlar. ilginize alakanıza şimdiden teşekkür ederim.

Renault kullanıcıları olarak güzel bir gün yaşamak ümidiyle.. :)

Yaza Elbette Çok Büyük Bir Organizasyon Olacak Ama Tabi'ki Dediğim Gibi Yaza, Her Sene Haziran Ayı Gibi Yaza Merhaba Buluşmaları Olur Forumumuzun :eyv

Mantıklı, katilmak çok isterim ... :)

Umarım yer sadece İstanbul düşünülerek seçilmez :)

eminim herkes özlemiştir denize girmeyi :) bence güzel ve farklı bi organizasyon olur belkide bir ilke imza atarız. yer olarakta kumburgaz veya şile olabilir.
her türlü nedenden dolayı aracı olmayan ama gelmek isteyen arkadaşlarda olursa ben kendi aracımada alırım eminim yardımcıda olan cıkar maksat birlikte olalım :)

İstanbulda Olan Bütün Herkez Böyle Bir Birlikteliğe Katilmak İsteyecektir.. :eyv :eyv

inşallah umarım çevre illerdende katılım olabilir. :)

Bu tür düşünülen, planlanacak organizasyonlara RFC olarak devamlı destek verdiğimizi ve sponsorlarımızla birilkte katılımlarımız olduğunu bilmenizi isterim. Kaan arkadaşımızında bahsettiği gibi İstanbul'da yaza merhaba piknik ve tanışma organizasyonu tertip etmiştik. İleri ki zamanlarda Çanakkale Gelibolu yarımadası kültür tur organizasyonu düşüncemiz ve ayrıca yaz için düşünce aşamasında olan Marmaris'te konaklamalı bir organizasyon planlarımız bulunmaktadır.

fikirlerin hepsi çok güzel ama misal konaklamalı kalamayan olabilir. uzağa gidemeyen olabilir. maddi durumu izin vermeyen olabilir..
günü birlik bir deniz organizasyonunu değerlendirmenizi isterim.. siz yöneticiler kesin bir karar verip konu acınca tesiri oluyor bizim gücümüz yetmiyor maalesef :)

Bu konulardaki düşünce, görüş ve projelerinize her zaman destek olacağımızı bilmenizi isterim.:eyv

Geri