• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Yaza Veda Pikniği

katılma fırsatım bi ihtimalde olsa vardı fakat ev temizliğinden ve pazartesi okulların açılıp ilk dersimin 9,30 da olmasından dolayı maalesef aranızda olamayacağım :/ hepinize iyi eğlenceler... :eyv

bu organizasyona nası katılabilirim, kiminle temasa geçmemiz lazım. yardımcı olursanız sevinirim. -

bu organizasyona nası katılabilirim, kiminle temasa geçmemiz lazım. yardımcı olursanız sevinirim. -

İsmini ve gelecek kişi sayısını yazdırman yeterli .
Ulaşım hariç hiç bir masraf yoktur.

Anadolu ve anadolu yakasından gelecek arkadaşlar, bir buluşma yeri organize etsek yenibosna'ya konvoy yapsak nasıl olur?

[TABLE="width: 64"]
[TR]
[TD="class: xl22, width: 64"]
Anadolu ve anadolu yakasından gelecek arkadaşlar, bir buluşma yeri organize etsek yenibosna'ya konvoy yapsak nasıl olur?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben Harem - Sirkeci vapuru ile karşıya geçeceğim
Sirkeciden -Yenibosna buluşma noktası

Uygun olur ise sabah buluşalım

[TABLE="width: 64"]
[TR]
[TD="class: xl22, width: 64"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben Harem - Sirkeci vapuru ile karşıya geçeceğim
Sirkeciden -Yenibosna buluşma noktası

Uygun olur ise sabah buluşalım

E-5 güzergahını kullanacaksın o zaman.
Bostancı E-5 Köprüsü altında buluşabiliriz. Ben içerenköy tarafındayım. (maltepe'ye bağlı olsakta bostancı daha yakın bana)

E-5 güzergahını kullanacaksın o zaman.
Bostancı E-5 Köprüsü altında buluşabiliriz. Ben içerenköy tarafındayım. (maltepe'ye bağlı olsakta bostancı daha yakın bana)

İsterseniz kara yolunandan da gidebiliriz .
Sabah 08:30 de ÇAMLICA GİŞELERİNDE buluşuruz karayolundan gidecek isek
0541-451-70-14 numaram

Haremden gitmek daha iyi, çevre yolunu kullanırsak benim maltepe - yenibosna arası 60km yol mesafe, senin daha fazla olur.
harem sirkeci kullanırsak
ben; hareme 12km, sirkeciden de yenibosnaya 18km. toplamda 30kım yol yaparım. yarı yarıya fark var.
hem o kadar yol araç kullanmamış oluruz hem de deniz havası alıp rahat rahat geçeriz diye düşünüyorum.

köprü 4.25 TL feribot ücreti 7 TL ek yolcu olursa feribota 3 tl daha veririz ama değer bence yine de.

Numaranı kaydettim. haberleşiriz. ;)

Geri