- Yeni Aracım 6R GTI -

hayırlı uğurlu olsun , çok güzel aracın allah kaza bela vermesin ..

Hem alman hem guc hem durus.. En mantiklisini yapmissin kardesim. Kazasiz belasiz..

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Valla Cenker Ben bu aracı almana üzüldüm nedeni ise çok güçlü bi araç dikkatli ol aman haa. Ben Rs istiyom ama korktuğumdan almıyorum.

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, Güle güle kullan. Fakat başı çok ağıran arkadaşlarımdan sana bir tavsiyede bulunuyum, kullanmadan önce her defasında motor yağ seviyesini kontrol et. Bazılarında ciddi yağ yakma problemi var.

Cenker hayırlı olsun :) Doğrudur araç supercharger desteklidir. Bu aracın motoruna dikkat etmeni ve rodajını güzel yapmanı tavsiye ederim. Motorunda yağ yakma ile alakalı problemler oluyor. Yağını sık sık kontrol et. Eğer ki ciddi seviyeye gelirse zaten garantiden değiştirebilirler motoru ama o sonraki mesele. Çok fazla seri bir aractır,hafif ve gerçekten güçlüdür,dikkatli olmanı tavsiye ederim. Renginide gerçekten iyi seçmişsin :)

hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin...

hayırlı uğurlu olsun.

Cenker gerekli nasihat ı yaptım ben sana üstüne daha ne desem boş . Kazasız belasız tekrardan .

Allah kaza bela vermesin Cenker kardeşim iyi günlerde kullan.:eyv

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, Güle güle kullan. Fakat başı çok ağıran arkadaşlarımdan sana bir tavsiyede bulunuyum, kullanmadan önce her defasında motor yağ seviyesini kontrol et. Bazılarında ciddi yağ yakma problemi var.

abi zaten Cenkerin kafa ona kitlenmiş satıştaki bayana sorduk iyileştirilmiş motor geldi dedi ama bakalım görcez qw

Geri