- Yeni Aracım 6R GTI -

Hayırlı uğurlu olsun Cenker Maşallah rengi 10 ama 4 kapı olması ve jantları bana bıraz ıtıcı geldı acıkcası
yoksa genel olarak güzel arabadır gti tabıkı yağ sıkıntısı oluyor kontrollerı yapmak lazım sıklıkla :)

araba cok guzel c enker tam düsündügüm rengi almıssın birde tek kapı olsaymıs tadından yenmezmiş fiyat olarak kaca geldi bu sekilde sahibindende millet sıfırından daha fazla para istiyor 2. ellere fiyatlandırmalarda farklılıklarmı var acaba
bu arada bu aracta hem turbo var hem kompresor
artık bir gezintiye cıkarırsın diye umuyorum:D
- Abi ailede bineceği için 4 kapı olmalıydı hem 4 kapı hem sportif bu vardı seçim bu oldu :) 2.eline o kadar para istemelerindeki amaç 0 almak istesen 4-5 ay beklemek zorundasın bende son gtı'a yetiştim araba gemideyken satın aldık :) araç cam tavan hariç komple full 54'e aldık :)
Maşallah kazasız belasız günlerde kullan kardeşim,araba güçlü diye fazla basma sakın,sen bize lazımsın...:eyv
- Çok teşekkür ederim Mustafa abi :) hız vs bitti abi keyif arabası şeklinde kullanım var :)
evlat hoşgeldin aramıza qw Kazasız belasız kullan kardeşim nazar boncuğun benden qw
- kankaaa yine arabamı ilk gören sensin iyiki varsın herşey için çok teşekkür ederim qw

Keyifli günlerde kullan. Bunlara bi egzoz kiti yapıyosun V6 gibi sesi oluyor.

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
- Teşekkür Ederim Onur Abim :) Stock Binicem Kısmetse qw
Hem alman hem guc hem durus.. En mantiklisini yapmissin kardesim. Kazasiz belasiz..

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk
- Çok Teşekkür Ederim Abi :) Hem 4 Kapı Hem Sportif Bu Vardı :)
Valla Cenker Ben bu aracı almana üzüldüm nedeni ise çok güçlü bi araç dikkatli ol aman haa. Ben Rs istiyom ama korktuğumdan almıyorum.
- Admiiiiiin Üzülme GTI Aldık Diye Her Akşam Kadran Yapmam SAkin Ve Huzur Spec İçin Alındı :) İnşallah Sende RS alırsın :)
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, Güle güle kullan. Fakat başı çok ağıran arkadaşlarımdan sana bir tavsiyede bulunuyum, kullanmadan önce her defasında motor yağ seviyesini kontrol et. Bazılarında ciddi yağ yakma problemi var.
- Teşekkür Edeirm Abi :) Yağ Yakma olayını Çok Raştırdım CAV' Motor Kodlularda Sorun Varmış. Çözümde Bulundur Yeni Bir Karter Havalandırma Ve Yazılım :)
Cenker hayırlı olsun :) Doğrudur araç supercharger desteklidir. Bu aracın motoruna dikkat etmeni ve rodajını güzel yapmanı tavsiye ederim. Motorunda yağ yakma ile alakalı problemler oluyor. Yağını sık sık kontrol et. Eğer ki ciddi seviyeye gelirse zaten garantiden değiştirebilirler motoru ama o sonraki mesele. Çok fazla seri bir aractır,hafif ve gerçekten güçlüdür,dikkatli olmanı tavsiye ederim. Renginide gerçekten iyi seçmişsin :)
- Dün Servis İlede Görüştük Benim Motor Kodum CTH Yeni Yani Revize Edilmiş Moto Sorun Halledilmiş Olan Kii İnşllah Olmaz Aksi Bir Durum Olursa Parça Değşimi Olacak 2 Yl Zaten Garantisi Var :) Çok Teşekkür Edeirm :)
Cenker gerekli nasihat ı yaptım ben sana üstüne daha ne desem boş . Kazasız belasız tekrardan .
- Senin Dediklerin Hala Aklımda :) qw Teşekkür Edeirm :9
abi zaten Cenkerin kafa ona kitlenmiş satıştaki bayana sorduk iyileştirilmiş motor geldi dedi ama bakalım görcez qw
- Kafa Kilit Kankaaa qw

Fekat bu makina kırmızı CengoheheHayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inşallah:eyv
-Kırmızıya Karşı Başka Bir Sevgim Var Abi qw
Hadi Gozun Aydin Cenker
- Teşekkür edeirm Abi :)
Allah kaza bela vermesin Cenker kardeşim iyi günlerde kullan.:eyv
- Çok Saol Abim Teşekkür Ederim :)

çok iyi maşallah tek kapı hayranlığım war bu araçlarda ama ailevi nedenlerdense yapacak bişey yok gidişi mükemmel bunların
sen daha iyi biliyorsundur yağ yakma sorunu nedir acaba bunların.

​Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.

çok iyi maşallah tek kapı hayranlığım war bu araçlarda ama ailevi nedenlerdense yapacak bişey yok gidişi mükemmel bunların
sen daha iyi biliyorsundur yağ yakma sorunu nedir acaba bunların.
- Bende Tek Kapıı İstedim Aam Aile Olunca4 Kapı GTI oldu :) Yağ Yakma Sorunu Önceki Serilerd CAV motor Kodunda Var Benimki CTH Yenilenmiş Motor Ama Ben Yinede 1000-2000 Km Gazlamadan Kullanacağım :)
​Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.
- Teşekkür Ederim :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmalar :eyv yavru fena duruyor :eyv maaşallah :D

hyrlsı olsun knk biran once gelsede gorsek incelesek şu bebeği :) kazasız cezasız

Hayırlı olsun delikanlı, rengi gözelmiş, bi tur versene caminin ordan dönerim :D

hayırlısı olsun kardeşim Allah dört tekerini düz bastırsın kesinlikle on numara bir seçim .... yağı mağı kafana takma çok sıkıntı olursa veririsn mahkemeye yenisini alırısın ;)

hayırlı olsun.. gti candır :)

Geri