< Yeni aracım --> Alfa 156 1.6 Twin Spark >

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRSemih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim Allah kaza bela göstermesin. Hayırlı ugurlu olsun cok sevindim.Güzel büyük geniş ve güvenli bir arac almışsın. Onur abinin dedigi gibi Semih Jr. ın nasibiymiş :) inşallah 159 larıda görürüz dedigin gibi. 2006 yılında kullanmıştım bir kac gun full olanını .Koltuga oturunca cok tatlı bir huzur ve güven veriyordu arac o anı hiç unutmamışımdır.Tekrar hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Jantları büyütelim semih 159 un cok kollu jantı varya ondan takalım mutlaka acayip güzel oluyor araba anında değişiyor haberin olsun :)

2008_autodelta_alfa_159_jant_886173.jpg

Aklin yolu bir :) yaza dogru bi takim ayarlayacam ins aklimda.

Tesekkur ettim :)

a5yqujuv.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu tarz araçlar bir bilenden alınıp bir bilene gidiyor...Harika makina,bende lancia deltayı alırken,159 ile lancia arasında gidip gelmiştim.İtalyanlar çok güzel evet fakat ikinci elleri sıkıntılı,ikinci eldeki sıkıntılarını bilerek alıyor ve bir bilene anlayana satmak zorunda kalıyorsun... Lancia deltanın daha nasıl bir marka ve hangi ülkenin olduğunu bilmeyen ........... galericiler var.inşallah satmak istediğindede istediğin fiyata satarsın.Güle güle kullanman dileklerimle:eyv

Acikcasi bu araci tercih etmemdeki en buyu sebep; aracin karakter sahibi olmasi ve tasarimindaki kendine ozgu cizgisi idi. Bu rakamlara sirf 2. Eli hizli olsun diye siradan bi arac almak bana gore degil. Araci kullanirken keyif almaliyim. Karsisina gecip baktigimda beni cezbetmesi lazim :D.

Alfa Romeo ve 2. El pazari belirli seviyede olan araclarda bahsi gecen maddi kaybi maalesef ilk kullanici yukleniyor. Ben satarken sorun yasayacagimi sanmiyorum.

İyi dileklerin icin tesekkur ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah kaza bela vermesin abi güle güle kullan. Çok iyi bir seçim olmuş gerçekten sevindim senin adına. Maşallah. :)

maaşallah allah kaza bela vermesin abi h.olsun

Semih abi hayırlı uğurlu olsun.. :) Allah kaza bela vermesin.. :) Gerçekten çok güzel bi araç almışsın.. :) Maşallah..

hayirli ugurlu olsun... gule gule kazasiz belasiz gunlerde kullaniniz...

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan :eyv

MaşAllah Semih, iyi günlerde kullan aracını... :)

Hayırlı olsun doluluğu yeter Maşallah :)

Hayırlı olsun kazasız belasız :)

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri