Yeni Aracım Detaylı Temizlik Sonrası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ziya10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Far temizleme, motor yıkama ve koruma, göçük düzeltme hediye oldu. Fiyat bu yüzden fazla yüksek değil @Cliocup172 :)

Anladım ozaman fıyat cok normalmıs ben sadece iç detay için 250 tl vermiştim yine vericez bakalım belkı bı ındırım yaparlar 1 ayda 2. araca yaptırıyorum:D

güzel temiz araç hayırlı olsun.

Hayirli Uğurlu Olsun , ALLAH Kaza Bela Vermesin :eyv :eyv

hayırlı uğurlu olsun bakalım sıkıntısız bi şekilde kullanırsınız inşallah. bu arada Fazer'da sizinmi ? ikisininde plakası güzelde :)

Yorum yazan herkese teşekkürler qw

hayırlı uğurlu olsun bakalım sıkıntısız bi şekilde kullanırsınız inşallah. bu arada Fazer'da sizinmi ? ikisininde plakası güzelde :)

Ayıptır söylemesi babam emniyette çalışıyo o yüzden plakaları istediğimiz gibi alıyoruz ıslık Fazerin FZ si, arabanın da babamla annemin isimlerinin baş harfleri (F)atma (R)ecep :o

Maşallah kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

Ayıptır söylemesi babam emniyette çalışıyo o yüzden plakaları istediğimiz gibi alıyoruz ıslık Fazerin FZ si, arabanın da babamla annemin isimlerinin baş harfleri (F)atma (R)ecep :o

Fazer FZ olarak kodlanır zaten genelde ordan anladımda FR sadece söylemesi güzel diye beğenmiştim anlamı daha büyükmüş :)

:masallah :masallah 0 gibi olmuş maşallah :) ALLAH kaza bela vermesin ağız tadıyla binmeyi nasip etsin hayırlı olsun...

Geri