Merhaba arkadaşlar
Dacia Lodgy Laurente 1.5 dCi (7 kişilik) aldıktan sonra , aranıza katılmaya karar verdim
Aracımızı yaklaşık 1 ay önce , Babamın "7 kişilik araç" isteği üzerine Maltepe Renault'tan aldık..
Şu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadık , Kullandığım zaman itibariyle aracın olumlu / olumsuz yönlerini sizinle paylaşmak isterim.
Olumlu Yönler ;
-Aracın yakıt tüketimi çok iyi , bu yüzden gayet memnunuz
-7 kişilik olması ve içinin çok geniş olması gerçekten çok iyi.
-Ön camın geniş olması sürüşü keyifli hale getiriyor.
-Navigasyon paketi sayesinde iç dizaynı gerçekten güzel , Diğer Dacia'lara göre daha kaliteli ve estetik olmuş.
Olumsuz Yönler ;
-Öncelikle araçtaki yol tutuşu hiç iç açıcı değil.
-Bagajı açmak için kullanılan düğme çok kötü bir görüntü veriyor
-Araçta "kol dayama" olmaması biraz rahatsız edici.(Dacia'dan beklemiyordum zaten.)
Şuanlık izlenimlerim bunlar , aracın gündüz farlarını beyaz Led yaparak estetik sağladım.
Ayrıca araca Extra olarak;
-Ön panjur krom kaplama
-Krom Bagaj Çıtası
-Beyaz Led gündüz farları
-Amerikan park. yapıldedı..
En kısa zamanda fotoğrafları çekip sizlerle paylaşacağım.. Lodgy hakkında aklınıza takılan veya sormak istediklerinizi bu başlık altından sorabilirsiniz , Elimden geldiğnice cevaplarım
Dacia Lodgy Laurente 1.5 dCi (7 kişilik) aldıktan sonra , aranıza katılmaya karar verdim

Aracımızı yaklaşık 1 ay önce , Babamın "7 kişilik araç" isteği üzerine Maltepe Renault'tan aldık..
Şu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadık , Kullandığım zaman itibariyle aracın olumlu / olumsuz yönlerini sizinle paylaşmak isterim.
Olumlu Yönler ;
-Aracın yakıt tüketimi çok iyi , bu yüzden gayet memnunuz

-7 kişilik olması ve içinin çok geniş olması gerçekten çok iyi.
-Ön camın geniş olması sürüşü keyifli hale getiriyor.
-Navigasyon paketi sayesinde iç dizaynı gerçekten güzel , Diğer Dacia'lara göre daha kaliteli ve estetik olmuş.
Olumsuz Yönler ;
-Öncelikle araçtaki yol tutuşu hiç iç açıcı değil.
-Bagajı açmak için kullanılan düğme çok kötü bir görüntü veriyor
-Araçta "kol dayama" olmaması biraz rahatsız edici.(Dacia'dan beklemiyordum zaten.)
Şuanlık izlenimlerim bunlar , aracın gündüz farlarını beyaz Led yaparak estetik sağladım.
Ayrıca araca Extra olarak;
-Ön panjur krom kaplama
-Krom Bagaj Çıtası
-Beyaz Led gündüz farları
-Amerikan park. yapıldedı..
En kısa zamanda fotoğrafları çekip sizlerle paylaşacağım.. Lodgy hakkında aklınıza takılan veya sormak istediklerinizi bu başlık altından sorabilirsiniz , Elimden geldiğnice cevaplarım