Yeni aracım Renault Safrane - 33 DOL 22

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uğur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uğur

Yönetici
Başkan
33-Mersin
Arkadaşlar Megane 2 aracımı satmıştım çoğunuz biliyor.Artık yoluma Bursa'dan aldığım Ranault Safrane ile devam edeceğim.
1993 model , faturası 1996 da kesilmiş ve tescil olmuş.Hiç lpg takılmamış , 101.500 km de.Konuşan paket.Kafamda soru işareti kalmaması için ciddi bir bakım yaptırdım şu an her şeyiyle tadından yenmez hale geldi :)

9qAzJQ.webp

aMpQPQ.webp

Hayırlı olsun . Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Maşallah çok iyi duruyor. Bu araçların bagajlarının bu şekilde açılması çok hoşuma gidiyor.

Uğur abi, hayırlı osun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. araç çok temiz ve diri duruyor, güle güle kullan abim, araç resminde sigarayı eksik etmemişsin birak artık sigarayı birakmazsanda azalt :)

Maşallah çok güzel araba, tertemiz çok iyi denk getirmişsiniz.

Güle , güle kullan abi.

gVpgN3.jpg
koltuk yanındaki düğmeler nedir abim??

O yukarıdaki düğmeler koltuğun hem sırtını hem oturulan yeri kısım kısım şişirip indiriyor.Şöför koltuğundakinin çerçevesi kayıp o yüzden çirkin duruyor.Bulmaya çalışacağım.
yanlardaki düğmelerde , ileri-geri , yukarı aşağı , sırt ayarı , koltuk ısıtma , ve hafızaya alma düğmeleri.

Hey maşallah, en kral makam arabasından daha DOLu, kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

O yukarıdaki düğmeler koltuğun hem sırtını hem oturulan yeri kısım kısım şişirip indiriyor.Şöför koltuğundakinin çerçevesi kayıp o yüzden çirkin duruyor.Bulmaya çalışacağım.
yanlardaki düğmelerde , ileri-geri , yukarı aşağı , sırt ayarı , koltuk ısıtma , ve hafızaya alma düğmeleri.

abim şuan ki araçlarda yok bu özellik!!!

Daha bir sürü özelliği var , bence çözmeye çalışıyorum :) Ben koltuk ayna falan her şeyi hafızaya almıştım.Dün tamirci deneme sürüşü yaparken koltuğu kendine göre ayarlamış işi bitincede dışarıya park edip kilitlemiş aracı.Daha sonra ben kumandadan açma tuşuna basınca oturduğum koltuk ayna falan hareket etmeye başladı.Bir an korktum kafayı yedi sandım araba meğer bana göre ayarlıyormuş kendini:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
maaşallah allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

Geri