evet arkadaşlar, son zamanlarda birşey dikkatimi çekti, piyasadaki düzgün, bakımlı rs ler hep el altından, nete bile ilanları düşmeden satılıyordu. Nitekim arabamı satmaya karar verdiğimde 1 kişiye söyledim ve haftası gelmeden ne olduğunu anlamadan satıldı eski rs im. hesapta 4 kapı almak için sattık hanımın baskısıyla
ee çocukta var artık 4 kapıya geçeriz diyoduk. taa kii Engin kardeşimi hal hatır sormak için arayana kadar
arabayı satmayı düşündüğünü söyledi ve o dakikadan sonra herşeyi hanımı tekrar rs için ikna etmek üzerine kurdum
Allah'tan oda anlayışla karşıladı ve en çok istediğim rs almak için Engin kardeşimin kapısı çaldım. O da sğlsun elimi boş döndürmedi. 21 mayıs'ta satış aldım. anca yıkatıp resimlerini koyma fırsatım oldu. resimler yine amatör ama en kısa zamanda pro bir makine ile gündüz çekimleri yapacağım. arabaya gelirsek, tam istediğim gibi egsozu dışında filtresine kadar komple stok. egsoz ise 51 lik Ss var. SS in clio için ürettiği model. ben bu kadar sessiz olacağını tahmin etmiyordum. resmen orjinal egsoz kadar sessiz. beni bilen biilir, kesinlikle arabamda orjinalden yanayım. Allah kısmet ederse bu şekilde orjinal, stock olarak bineceğim. Engin kardeşime de burdan arabasına çok temiz baktığı ve beni eli boş göndermediği için ayrıca teşekkür ediyorum.