Yeni bir Soluk

Edessar

Melih UĞUR-Ankara,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Foruma ilk üye olduğumda megane Coupe aracım vardı çok keyifli anları burada paylaşmıştım. Bugün Ankara mais bayiin den yeni bir reno ile sizlerle birlikteyim. Clio 4 ST 0.9 İcon ile. Bu gün itibari ile 47.350 TL ye mal olan aracımın parasını yatırıp proforma faturasını kestirdim. Hafta sonuna doğru plaka işlemleri tamamlanınca sizlere detaylı resimleri ve araç hakkında bilgileri verebilirim. iyi forumlar..

g78j.jpg

tEKRAR hoşgeldiniz

aracınız şimdiden hayırlı olsun

kazasız belasız cezasız günler

Yeri Aracınız Hayırlu Uğurlu Olsun İyi Günlerde Kullanın Inş

hoş geldiniz hayırlı olsun yeni aracınız:)

Forumumuza Hoşgeleli bayağı olmuş zatenhehe Aracınız hayırlı olsun Allah kazasız belasız cezasız binmeyi nasip etsin. İyi günlerde kullanırsınız inşallah.:eyv

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın

hayırlısı olsun

Allah hayırlı etsin. Kaza bela yüzü görmeden güle güle binin inşallah. Resimleri merakla bekliyoruz. Keyifli paylaşımlar.

bugun aracımın trafik sigortasını ve kaskosunu yaptırdım. daha önceki kasko nun üzerinden 6 aydan fazla süre geçtiği için indirimlerim silinmiş. Şuan ki kasko değeri 46.900 tl üzerinden yapıldı 1.300 TL axa sigorta trafiik sigortasıda 307 TL tuttu... Yeni araç alacak arkadaşların bilgisine. Mtv plaka gibi diğer masrafları renault mais üslendi. Plaka için vekaletname vermek gerekiyor bu işlem için notere 47 tl ödüyorsunuz. Umarım başka bişeyler çıkmaz :D

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Geri