Yeni Clio 4 EDC Şanzıman.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
528703_416669735049588_1574050839_n.jpg

Konfor, basitlik, yanıt

Şanzıman Verimli Çift Debriyaj (EDC) Renault TCe 120 benzinli motor ve Yeni Renault Clio aralığı dizel dCi 90 motor kalp üzerinde 2013 yılında satışa sunulacak. EDC otomatik 6 ileri vitesli çift kavramalı olduğunu. Bu sürüş keyfini ve çevresel zararın sınırlandırılması, konfor sağlar.

Kutu EDC hızlı ve pürüzsüz otomatik vites değişimi ile, sürücü girişi anında tepki veri
r. Bu en iyi yol profiline göre ve tarzı (eko mod, standart modda veya dinamik mod) sürüş anında benimser. Bu mekanik şanzıman daha aynı tepki ve esnekliğe sahiptir. Son olarak, sürücü herhangi bir zamanda darbe modunu kullanarak kontrol sisteminin kontrolünü alabilir.

Ayrıca Kutu EDC şanzımanın itidal,:
- parazit sürükleme sınırlayan bir çift kuru kavrama,
- elektrikli aktüatörler, enerji tasarruflu
- CO2 emisyonu ve karşılaştırılabilir yakıt tüketimi bir manuel şanzıman ile donatılmış bir araç elde. Bu otomatik şanzıman otomatik şanzıman beklenen rahatlık ve verimlilik en üst düzeyde hizmet kanıtlanmış güvenilirlik sağlar.

Aaa inanamıyorum Renault güzel bir vites topuzu yapmış, hemde otomatik kıhkıh

EDC şanzımanı sevemedim gitti

EDC şanzımanı sevemedim gitti

VW de DSG de çok sorun yaşamış. Çareyi japonyadaki depremde DSG şanzıman fabrikamız yıkıldı, en kısa sürede sorunlarınızı çözeceğiz falan diyorlarmış. asparagas da olabilir tabi

bence diğer firmaların gıpta ile baktığı düzgün kullanıldığında sorunsuz mukemmel cok basarılı bir şanzıman valla gurur duyuyorum ......satarken .

ben de size katılıyorum.
o fiyata öyle bir şanzıman satın almak inanılır gibi gelmiyor bana.

Türkiye'ye gelmiyor galiba...

gelicek 2013te hepsi gelcek clioların, 1.2 Tce 120 HP edc şanzıman olarak gelecek :eyv

EDC iyi hoşta dsgnin falan çok gerisinde kimse kusura bakmasın :)
Adamlar dgs taktığı araba düz vitesten daha iyi 0-100 değeri yakalıyor ama EDC manuelden daha kötü 0-100 değeri sergiliyor

Geri