Yeni Fransızım (muzarix)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muzarix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Full olması çok iyi ya,kazasız belasız bin abi :)
Kazasız belasız sürüşler dilerim...
Kazasız belasız kullan inşallah. KASKO MUTLAKA diyorum...
Maaşallah kazasız belasız güzel günlerde kullan

Çok teşekkür ederim, hepimize Rabbim kaza bela göstermesin.
Gerçekten herşeyinin olması çok güzel bir şeymiş. İnşallah daha iyilerini sizler alın. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Eskişehir bölgesi olarak ilk buluşmada fotoğraflarını çeker güzel bir kompozisyon hazırlarız.

Hayırlısı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin iyi günlerinde binin ...

Teşekkür ederim kardeşim, cümlemize inşaallah. Aşırı yüksek süratlere çıkmadım ancak 150 km/sa 'te ses yoktu. Gayet güzel. Araç verileri zaten 100 km/sa 'te 68 db. Bence çok endişe etme, tavsiye edebilirim. ;)
Paylaştığınız için çok teşekkürler . Şubat ayının ortalarına doğru süpriz Megane II gelebilir .

Paylaştığınız için çok teşekkürler . Şubat ayının ortalarına doğru süpriz Megane II gelebilir .

inşallah merakla bekliyorum haberdar et beni mutlaka , işlemleri birlikte yaparız ;) :eyv

Hayırlı olsun dolu bir Megane almışsın güle güle bin.

İnşaallah kardeşim Rabbim gönlüne göre versin. Ayrıca araç konusunda herkes birşey söyler. İnsanoğlu çabuk sever çabuk bıkar. Bugatti 'de alsan birileri keşke almasaydın onun sunroofundan ses geliyor der. Bütçemize göre donanım arıyorsak Megane II bulunmaz bir şans. Ben o yüzden tercih ettim ve hakikaten çok memnunum. Sonuçta önceki aracımda fransızdı. Dolayısıyla mercedes/vw/bmw 'den inen fransız arabalarını hor görebilir, aldırış etme. Önemli olan senin ihtiyaçlarını giderebilmesi.
Rabbim yardımcın olsun :naber

Geri