merhaba adım Cem, etkinliğe bursa'dan katılan grand scenic'in sahibiyim. aracı geçen cuma aldım.mais bursa şube denemem için bir günlüğüne yeni scenic tahsis etmişti onuda kullandım ancak daha uzun olmasına rağmen tasarımını daha oranlı ve güzel bulduğum için grand scenic'i tercih ettim. usb girişinin yerini bende sevmedim ancak küçük bir flash bellek ile kullanınca seçim yerinde gibi görünüyor. konsol kısmında el altında bir bardaklık olmamasını yadırgadım. (bardaklık var ama kullanabilmek için eğilmek gerekiyor.) birde sol ayna yeterince dışa doğru ayarlanamıyor. boyum 1.82 buna rağmen aynayı aracı görmeyeceğim şekilde ayarlayamıyorum.daha uzun boylularda sıkıntı olabilir. önceki aracım laguna 3 tü renaultlarda ön yolcu koltuğu boşken kafalıktan gelen seslere bir çare bulamadılar grand scenic te de aynı sorun var ama artık dert etmiyorum

benim aracım edc şanzımanlı olan model, daha güçlü bir motorla gelse mutlaka daha iyi olurdu ama edc şanzımanların yüksek torka duyarlılığı nedeniyle yakın zamanda böyle bir model gelmeyeceğini öğrendim. aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.