Yeni jant lastiklerimizi taktık :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqancı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meqancı

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1 Temmuz 2012 de bizde ADVAN RACİNG 15'' 6,5 OFSETLİ JANTLARIMIZLA 185 60 R15 DUNLOP LASTİKLERİMİZİ TAKMIŞ BULUNUYORUZ :)

Buyrun ReSiMLeRi :)

attachment.php

attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

EN YAKIN ZAMANDA AYFAR MARKA (15000K-32000K) XENONLU SİS FARLARIMIZLA DA RESİMLERİMİZİ KOYCAZ İNŞALLAH :D

Hayırlı olsun, güle güle kullan..:eyv

hayırlı olsun kardeşim ama RXT jantı daha güzel dururdu..

hayırlı olsun kardeşim ama RXT jantı daha güzel dururdu..

Doğrudur hakan abi ama babam 1200 tl para veriyoz dedi orjinal takıp napcan bunları takalım dedi bende tamam dedim :) aslında TFT 711 taktık babam 53 yaşında adam o bile onu istedide olmadı arabaya çamurluklaran 1-2 cm dışarı attı babamda bu advan racingleri takalım işte dedii :)

Hayırlı olsun kardeşim çubuğun yollarında jant takmak ziyan etmek direk ama napıcan işte ben 3 tane lastık yardım sayelerinde

Hayırlı olsun kardeşim çubuğun yollarında jant takmak ziyan etmek direk ama napıcan işte ben 3 tane lastık yardım sayelerinde

Yapcak bişi yok abi Çubuk belediyesi utansın metropol ilçe diyolar yollarına bak :berbat Özellikle sanayinin yolu bu hafta kazmışlar jantları yıkadım gittim geldim ne parlaklık kalmış ne temizlik hep toz pislik olmuş kii çukurlar da cabası :mad: hazır yeri gelmişken soruyum geçen köyden gelirken 2 kere çukara düştük öyle hemen 2 çukurda jant yamulmaz demii emre abi ??

jant yamulmaz gerçi piyasadaki jantların çoğunluğu çin malı olduğu için pekde güvenmek doğru değil bugun ivedikte iskitlerde gezmediğimiz jantcı kalmadı mercedese replica jant baktık % 80 çin işi çukura düşmeyle jant kolay kolay eğilmez ama lastık yanağına bişi diyemem gerçi senınkı cok ince değil sıkıntı olmaz ama dikkat et fazlasıyla

​Yakısmıs kardesım Gule Gule bin

Hayırlı olsun yakısmıs ama ben megane1lerde offsetsız jantlardan yanayım:)

Geri