Yeni jant lastiklerimizi taktık :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqancı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güle güle kullanın

Hayirli olsun kardesim plakayi gorunce duygulandim bi an benim eski plaka da 06 GDJ 56 idi :)jantlar fena durmamis ;)

Güle güle kullanın. Bence sıradaki faaliyetin aracı biraz alçaltmak olmalı. İkinci olarak da kesinlikle Ayfar marka sis farı önermiyorum. 1 haftada erir elinde kalır, yağmurlu havalarda da içine su alır benden söylemesi. Daha önce açtığım konuya bakabilirsin: Sis farı taktırmak isteyen arkadaşlara için Bilgilendirme!!!

Hayırlı olsun.

Güle güle kullanın tekerine taş değmesin :)

Hayırlı olsun Tarık yakışmış

Teşekkür ederim yorumlarınız için güzel abilerim :) daha iyisi sizen Renaultlara takılır inşallah :D

jant yamulmaz gerçi piyasadaki jantların çoğunluğu çin malı olduğu için pekde güvenmek doğru değil bugun ivedikte iskitlerde gezmediğimiz jantcı kalmadı mercedese replica jant baktık % 80 çin işi çukura düşmeyle jant kolay kolay eğilmez ama lastık yanağına bişi diyemem gerçi senınkı cok ince değil sıkıntı olmaz ama dikkat et fazlasıyla

Peki :) oldukça dikkatli kullanmaya çalışıyorum :) zati geçen hafta ehliyesizlikten yakalandım ceza yedim fazla binemiyom bu aralar garajda yatıyo öyle :)

Hayırlı olsun yakısmıs ama ben megane1lerde offsetsız jantlardan yanayım:)

ofset aşırı bişi değil bundaki 6,5 luk zatii :)

Hayirli olsun kardesim plakayi gorunce duygulandim bi an benim eski plaka da 06 GDJ 56 idi :)jantlar fena durmamis ;)

seninkide 2000 miydi ankarada 2000 meqqylerin orjinal ankara arabası olduğunu G li plakalardan anlıyorum abimin birisi öyle demişti :)

Geri