Yeni kango Kalorifer Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nemesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ustacım şöyle diyim. ilk alındığında fosforlu sarı sonradan seninki gibi turuncu oluyor. ilk görüntü ne seninki gibi nede benimki gibi :)

Devamlı olarak renk nedir diye bakmadım açıkcası,organik olsun yeter kardeşim,renkler ve zevkler farklı olabilir...:D

yakında cotech in ellerinden öpmeye gidicem. oda sadece yanaklarımdan öpücek inşallah :)

Cotech senden genç kardeşim,yanaklarından öper sadece...:D

bu arada bizim antifriz rengine takılmamızın ciddiyetini anlamamış kişiler için aşağıda pdf dosyası linki veriyorum
bu renkler uluslararsı anlamda özelliğini gösteren işaretlerdir. ve ülke gözetmeksizin bütün antifiriz üreticileri içeriğine göre ürettiği antifrizi renklendirmek zorundadır. yani kimse kafasına göre renk veremiyor antifirize.
işte o link

http://www.eetcorp.com/antifreeze/Coolants_matrix.pdf

burada renklerin içerikleri özellikleri ve hangi markalarca onaylandığı yazıyor. burada aracınızın markasını direk göremezsiniz. nedeni birçok firmanın göbek bağıyla birbirine bağlı olması diyebiliriz.

Peki ücret alıyorlarmı ilk değişimde almıyorlar bildiğim kadarıyla ama 2. değişimde bi ücret alınıyormu?

kastettiğin kalorifer parçası ise garantiden değişiyor. ama antifirizse tabiki ücretli. yağ değişimi gibi düşün. sonuçta bakım.

Hani garantili oluyor ya fabrikadan kaloriferi sorunlu çıkan araç değil mi bu kango

:) adı çıktı yani :)
kalorifer kazanı değişirken tüm giderleride garanti karşılıyor. kazan söktak antifriz klima gazı vs.

Hepsi halloldu bende kalorifer kazanı filan değişti + antifiriz değişti hiçbir ücret ödemedim... ;)

Geri