Yeni kango Kalorifer Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nemesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bendekide takılmaya başladı yine,korkarım 2.ye değişecek klima kutusu...

Bendekide takılmaya başladı yine,korkarım 2.ye değişecek klima kutusu...

Bu işe kökten çözüm bulamadı mı hala servis?

Kış günü aracı bırakmakta istemiyorum aslında,ya geçici olarak en sıcağa aldıracağım veya bırakıp yenilemelerini bekleyeceğim...

Kış günü aracı bırakmakta istemiyorum aslında,ya geçici olarak en sıcağa aldıracağım veya bırakıp yenilemelerini bekleyeceğim...

Geçmiş olsun usta... Benimkini 1 günde hallettiler sabah bıraktım akşam aldım... İnş. seninki de hallolur 1 günde... Gerçi benim servis önceden parça sipariş etmişti 3 tane 1 tane kalmıştı onu da benim araca taktılar öyle yırttım :)

Parça sorun değilde,tekrar sökülecek olması canımı sıkıyor...

Parça sorun değilde,tekrar sökülecek olması canımı sıkıyor...

Evet benim de canım çok sıkıldı bu işe ama yapacak başka bir yolumuz yok... Mecbur sökecekler... :(

Ustacım malesef seninkide gitti demek. iyileştirme hikaye değildir inşallah.

Ustacım malesef seninkide gitti demek. iyileştirme hikaye değildir inşallah.

Benim Kangoo ya takılan iyileştirilmişti hesapta,hikaye olma olasılığı çok yüksek kardeşim...

valla bana da öyle demişlerdi gitti ikinciye değişti biliyorsun. inşallah bu sefer düzgün çıkar. sen yernde daha iyi incelersin
çıkan ile takılan arasında bi fark olacakmı bakalım.

Sabah servise gittim,hemen içeri aldılar aracı torpido çekmecesi ve vitesin etrafını söktüler,tırnak sizlere ömür.
Şuanda üzerinde olan siyah kutu iyileştirilmemiş olandanmış,son 3-4 aydır beyaz renkli iyileştirilmiş kutular geliyormuş,daha önce değişim yaptıranlara kötü haber bu,2.ye sizinkilerde değişecek...
Mais e gerekli yazıyı gönderecekler,sıraya aldılar bizim kutu işini,şimdilik donmayalım diye kutuyu en sıcağa alıp sabitlediler,bu kış ilk defa bu kadar ısıttı kalorifer...

Geri