Yeni kango Kalorifer Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nemesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sabah servise gittim,hemen içeri aldılar aracı torpido çekmecesi ve vitesin etrafını söktüler,tırnak sizlere ömür.
Şuanda üzerinde olan siyah kutu iyileştirilmemiş olandanmış,son 3-4 aydır beyaz renkli iyileştirilmiş kutular geliyormuş,daha önce değişim yaptıranlara kötü haber bu,2.ye sizinkilerde değişecek...
Mais e gerekli yazıyı gönderecekler,sıraya aldılar bizim kutu işini,şimdilik donmayalım diye kutuyu en sıcağa alıp sabitlediler,bu kış ilk defa bu kadar ısıttı kalorifer...

Benimki 2. ye değişti... İnşallah iyileştirilmiş olandan takmışlardır...

2.yi de gördü bizim emektar...

Hiç Kimse Bosch Araba Aldi Demesin Bana Extreme Alacam İnşallah :D

Benimki 2. ye değişti... İnşallah iyileştirilmiş olandan takmışlardır...
İyileştirilmiş diye bişey yok. Kango şu an ispanya, romanyaa üretilmekte. şu an gelen parcalar fransız olay bu.

σηυя;96168' Alıntı:
İyileştirilmiş diye bişey yok. Kango şu an ispanya, romanyaa üretilmekte. şu an gelen parcalar fransız olay bu.

Yeni Tip Tamponlu Olanlar İspanyada Üretilecek Diye Bir Söylenti Var Ama Gerçeğe Dönüşmedi Henüz

σηυя;96168' Alıntı:

Fransa'dan geliyor diye iyileştirilmemiş parça mı oluyor? Fransa'dan da iyileştirilmiş parça olarak gelebilir neticede....

σηυя;96168' Alıntı:

Sonunda mesaj yazmaya başladın Onur,devamlılığı olu inşallah,bizim Kangoo'nun üretim yeri Fransa,şimdi gelenler maliyet düşsün diye Romanya'dan geliyor olabilir...

Sonunda mesaj yazmaya başladın Onur,devamlılığı olu inşallah,bizim Kangoo'nun üretim yeri Fransa,şimdi gelenler maliyet düşsün diye Romanya'dan geliyor olabilir...

Romanyadan gelebilir ama bu kalitesiz anlamına mı geliyor :D Onu anlamadım... Parça neticede parçadır nerden gelirse gelsin aynı olması lazım...

Romanya Dan Vaçgeçildi Sendika Problemi Vs Oldu Fakat İspanyaya Alma Olasiliklari Var Benim Son Aldiğim Beyaz Fransizdi

Geri