Yeni Kangoo Gündüz Led Sistemi YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alfa-xxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Emeğine sağlık kardeşim, çok şık duruyor...:eyv

Yakışmış abii cok güzel olmuş beğendim :))

Araç çalışınca elektrik isteniyorsa alternatör üzerindeki şarj komutu ucu değerlendirilir. Micro röle ile düşük Tetik akımı alınarak daha yüksek akımlı röle tetiklenir. Bir ara deneme yapıp, hangi kablo hangi tip röle ile olur bakayım.

Ledler güzel olmuş

Araç çalışınca elektrik isteniyorsa alternatör üzerindeki şarj komutu ucu değerlendirilir. Micro röle ile düşük Tetik akımı alınarak daha yüksek akımlı röle tetiklenir. Bir ara deneme yapıp, hangi kablo hangi tip röle ile olur bakayım.

Ledler güzel olmuş

Beğenmenize sevindim sayenizde kablo çok iş gördü.Artık ellemem :) ASlında daha canlı yanan ledler var ama bu çok ekonomik oldu gece oldukça yeterli.

Sizin montajlarda genelde panjur ve farıda sökmüşsünüz panjur zorlayınca bıraktım.Tırnaklar baya zor çıktı pratik yöntemi varmı yoksa düz tornavida kastırarak mı?

Kendi araçlarımda ne far nede panjur söktüm. Sigorta üst kapağı ve metrik 8 vidayı söküp hayati formülümü kullandım; başkasının malıymış gibi asıldım sigorta tablasının kapağına :)

Yakışmış abii cok güzel olmuş beğendim :))

ÇAğatay saolasın senin gündüz farını da bekliyoruz.

Lip yol tutuşu iyileştirdi gibi.Yakıtada etkisi oldu mu bilmiyorum ama düzlükte CC de 100km 6. vites de 4.5lt 4.9 arası anlık , 90km 6.vitesde 4 ,4.5 arası oluyor önceden daha yüksekti.

Abi çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık.

Güzel çalışma olmuş elinize sağlık
Benim bir önerim var gündüz farları için modüller var. Aküye direk bağlıyorsunuz. Aküdeki voltaj araba stop iken sabittir. Araba çalışında 13.5v ve üzerine çıkar. Bu modüller voltaj yükselince devreye giriyor ışıkları yakıyor. Düşünce devreden çıkıp ışıkları söndürüyor. Böyle bir sistem çok daha kolay olurdu diye düşünüyorum. Yinede güzel çalışma :)

arkadasım guzel anlatmıssın saol...

ben tanpon ustundekı araya 15 cm lık 2 adet serıt led takmak ıstıyorum cakmakdan alacagım voltaj kafı gelırmı yanı sıgorta attırırmı

ledlerı baglarken role veya buna benzer bırsey baglıyormuyuz yoksa tek ledlerımı baglıyoruz..

Geri