Yeni Kangoo için yay önerileriniz...

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Arabamda yapılabilecek herşeyi yaptım neredeyse,tek eksik yaylar ve biraz basıklıktı,shop çalışmalarında herkes aracı yere basınca gerçekte neden olmasın demeye başladım bende.
Bunda Emminin Bulutu basmasıda etkili oldu diyebilirim,basılan araç daha hoş geliyor göze.
Bugün Aytuğ ve Cihangir'le konuştum,denemeden bilinemeyeceğini söylediler,Clio3 orjinal yayları veya muadili FK yaylarmı uyar bizim Kangoo lara veya başka bir yay deneyen oldumu bugüne kadar.
Yayları kestirmek veya ısıtarak bastırmak taraftarı değilim bu yönde yazmayın lütfen...:eyv

hangi markalar var kangooII için.

Basılmayan araba kalmasın...:D
Lewocan'ın arabada hangi işlemler yapıldı acaba bir sorsana...

hangi markalar var kangooII için.
Bugün Cihangir'i aradım ve yay işini sorduğumda karşıdan gelen cevap:100 puanlık uzmanlık sorusu süreniz başladı dıııttt oldu...:D
Bir bilsem hangi markalar uyar veya Clio3 yayı uyarmı hemen alıp takacağım yavruya...:D

birara konuşuluyordu clio yayı olur diye ama marka spor yay varsa ondan almak daha mantıklı..

Allahım sana geliyorum usta seviyorum seni :D

abi parçacıdan bi kangoo bi clio III yayı al karsılastır yanyana o zaman tam olarak emin olursun :)

abi parçacıdan bi kangoo bi clio III yayı al karsılastır yanyana o zaman tam olarak emin olursun :)
Bak bu mantıklı işte,Cihangir servisteki malzemelerden bu işi yapabilir belki...

Geri